Vesajärventieltä kolmostielle ajetaan nyt uutta reittiä

Vesajärventieltä kolmostielle ajetaan nyt uutta reittiä. Kotirannantien risteyksen jälkeen ajoreitti jatkuu uuteen kiertoliittymään ja edelleen alikulkuun. Kaikki rampit eivät vielä ole ole käytössä.

HÄMEENKYRÖ. Maanantaiaamuna 22. heinäkuuta ajoreitti kolmostieltä Vesajärventielle siirtyi uudelle, lopulliselle reitille. Vanha Nuutin tasoristeys suljettiin ja autoliikenne Järvenkylän ja Vesajärven suuntaan ohjataan kiertoliittymän ja uuden alikulun kautta. Samaa reittiä käytetään myös Vesajärventieltä kolmostielle ajettaessa. Järvenkylästä päin ajettaessa uusi tielinja alkaa Kotirannantien risteyksen jälkeen.

Kevyen liikenteen alikulku Nuutilla on käytössä, vaikka väylää ei ole päällystetty. Jalankulkijat ja pyöräilijät voivat kulkea työmaa-alueen läpi Valtakadulta Vesajärventielle.
Nuutin eritasoliittymätyömaalla suoritetaan alkuviikolla asfaltin jyrsintää kolmostiellä, mikä aiheuttaa väliaikaista haittaa liikenteelle.

– Muutaman minuutin pysäytykset johtuvat siitä, että liikenne ohjataan yhtä kaistaa pitkin vuorotellen jyrsintätyömaan ohi, kertoo vastaava työnjohtaja Tapio Takala NCC:ltä.

Lopullisia reittejä otetaan käyttöön rakennustöiden edetessä. Turkimuksen alikulku kevyelle liikenteelle avataan ennen koulujen lukuvuoden alkua.

Sakari Ilomäki