Vene kaatui – mies hukkui Kyrösjärvellä

tulipalo onnettomuus kolari hämeenkyrö

HÄMEENKYRÖ. Pieni moottorivene kaatui ja veneessä olleet mies ja koira joutuivat veden varaan maanantai-iltana noin kello 19. Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo tiedotteessaan, että onnettomuudessa menehtyi hämeenkyröläinen 76-vuotias mies, jonka henkilöllisyys on selvitetty.

Paikalle saapuneet pelastajat löysivät miehen 30 metrin etäisyydeltä rannasta. Paikalla veden syvyys oli noin kolme metriä. Välittömästi aloitettu elvytys jouduttiin kuitenkin lopettamaan tuloksettomana. Hukkuneella ei ollut päällään pelastusliivejä.

Tarkempi tapahtumapaikka on Kyröskoskella Isosaaresta tehtaanrantaa kohden. Silminnäkijän mukaan vene oli lähtenyt kaartamaan kulkusuunnassaan oikealle ja hetken kuluttua kyydissä olleet mies ja koira olivat veden varassa. Tapahtumaa seurannut henkilö soitti heti asiasta hälytyskeskukseen.

Koira oli uinut rantaan ja se löydettiin myöhemmin hyväkuntoisena. Pelastuslaitos nosti uponneen veneen rantaan. Poliisi jatkaa tutkintaa normaalina kuolemansyyn tutkintana eikä tiedota asiasta enempää.

Sakari Ilomäki