Pro Truck Ikaalinen vastaa

mielipidekirjoitus pirkanmaa hämeenkyrö ikaalinen jämijärvi viljakkala

 

 

 

Kirjoitus on vastaus tähän mielipidekirjoitukseen.

 

Pro Truck Ikaalinen -rallisprintin turvallisuudesta vastaava Riku Ainasvuori vastaa huolestuneen soittajan esittämiin kysymyksiin.

– Tapahtuman aikana kello 13–21 muutaman bussivuoron reitti muuttuu, ja ne kääntyvät K-marketin kohdalla takaisin tulosuuntaansa. Vanhan kauppalan bussipysäkki on poissa käytöstä. Olemme kertoneet muutoksesta liikennöitsijöille, ja he ovat asiasta tietoisia.

Asukkaiden postilaatikoihin jaetussa ja Ikaalisten kaupungin verkkosivuilta löytyvässä tiedotteessa on puhelinnumero, johon kannattaa soittaa, jos on tiedossa liikkumistarpeita kilpailutapahtuman sulkuaikana.

Ainasvuori kertoo, että varsinainen ajotapahtuma kestää kaksi kertaa kaksi tuntia, ei koko sitä aikaa, jolle lupaa katujen sulkemiseen on haettu.

– Lupa haettiin pitemmäksi aikaa, jotta reitti voidaan rakentaa ja purkaa turvallisesti.

Soittajan huoleen kirkossa järjestettävien tilaisuuksien kohtalosta Ainasvuori toteaa, että rallitapahtuman järjestäjät olivat jo suunnitteluvaiheessa yhteydessä seurakuntaan, eikä kirkon tilaisuuksia ole tarvinnut siirtää.

– Kirkossa on lauantaina yksi tilaisuus, jonka aikataulu on huomioitu rallijärjestelyissä, Ainasvuori sanoo.

Soittajan kysymykseen siitä, miksi tapahtuma tuodaan keskustaan Ainasvuori toteaa, että yleisötapahtumia toivotaan järjestettäväksi.

– Moni on jo etukäteen kiitellyt, että Ikaalisissa järjestetään rallitapahtuma.

 

 

Lähetä oma mielipiteesi UutisOivan sivuille! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimitus@oivaseutu.fi tai lähetä tekstiviesti 0400 922 803