Soitetut 10.9.2020

mielipidekirjoitus pirkanmaa hämeenkyrö ikaalinen jämijärvi viljakkala

 

 

 

Suvenlämpöiset suurkiitokset Ikaalisten kaupungin ja seurakunnan puutarhureille ja heidän joukoilleen. On upea nähdä, oikuttelevista kesäsäistä huolimatta, erinomaisen hyvin hoidettuja sankarihauta-alueita ja muita hautausmaita sekä viihtyisiä puistoja ja kadun- ja teidenvarsia. Kelpaa katsella näitä rakkaita rantoja ja rinteitä niin omanpaikkaisten kuin muualta tulevienkin. Hienoa kulttuurityötä kotiseutumme hyväksi, soittaja sanoo.

 

***

 

Ikaalisten pohjoisrinteellä moni kerrostaloasukas ja muutkin asukkaat ja kulkijat ihailisivat mielellään kaunista Kyrösjärveä. Puusto on kuitenkin niin kova, ettei mitään näy, harmittelee toimitukseen soittanut lukija.
– Annettaisiin vesistön näkyä, kun meillä on niin upea Kyrösjärvi. Kaikilla ei noin upeaa järveä ole. Saamme siitä voimaa, ja mielikin piristyy. Sahaus käyntiin, soittaja toivoo.

 

***

 

Lukija sai ikävän vastauksen huomauttaessaan kaupan kassajonossa takanaan jonottaneelle toiselle asiakkaalle turvaväleistä.
– Mies tuli kassajonossa melkein korvaani kiinni. Sanoin hänelle turvaväleistä ja näytin lattiassa olevaa turvavälin merkkiä. Hän totesi, että juokse karkuun. Tämä oli aika törkeää käytöstä. Turvavälejä on kehotettu pitämään.

 

Lähetä oma mielipiteesi UutisOivan sivuille! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimitus@oivaseutu.fi tai lähetä tekstiviesti tai WhatsApp-viesti numeroon 044 082 0040.