Satu Holmalle maakunnallinen yrittäjäpalkinto

kirjakauppa satu holma kauppias yrittäjä ikaalinen yrittäjätSyksy oppikirjamyynteineen on Ikaalisten kirjakauppiaalle Satu Holmalle (oikealla) aikaa, jolloin ovi käy tiuhaan tahtiin. Näillä asioilla kauppaan poikkesi myös Minna Kurittu.

IKAALINEN. Kirjakauppias Satu Holma on palkittu Pirkanmaan maakunnallisena vuoden yrittäjänä. Holma on koko Suomessa ensimmäinen yksinyrittäjä, joka on saanut maakunnallisen yrittäjäpalkinnon.

– Haluankin omistaa tämän palkinnon kaikille meille pienyrittäjille, Holma korostaa.

Satu Holma on luotsannut vuonna 1891 perustettua Ikaalisten kirjakauppaa 28 vuotta. Yhtä kauan kirjakauppaa on käyty maakunnassa vain Tyrvään kirjakaupassa.
Palkittu yrittäjä haluaa muistuttaa, että palvelut säilyvät kunnissa vain käyttämällä. Palveluntarjoajalla puolestaan pitää olla hinnat ja valikoima kohdillaan.

Hän haluaa antaa palkinnosta kiitoksen myös asiakkailleen: kun ovi käy, yrittäjä saa pitää kauppaa auki.
– Ja voihan sitä todeta, että Ikaalisissa täytyy olla hyvä yrittää, kun täällä on näin vanhoja yrityksiä.

Satu Holma muistuttaa, että Ikaalisissa on edelleen vaikka mitä palveluita.
– Tämä palkinto on taas yksi tapa saada Ikaalinen myönteisessä valossa esiin, aina tilaisuuden tullen kotikaupunkiaan korostava yrittäjä iloitsee.

Hän lisää, että Ikaalisista esiin nostettavia hyviä asioita ei onneksi tarvitse hakea, vaan niitä löytyy helpolla.

Oman yrityksensä lisäksi Satu Holma on aina ollut aktiivinen myös yhteisten asioiden ajamisessa. Hän on toiminut muun muassa Ikaalisten Yrittäjien puheenjohtajana ja ollut mukana Pirkanmaan Yrittäjien hallituksessa ja työvaliokunnassa.

 

Katri Linnikko