Rallit onnistuivat hienosti

mielipidekirjoitus pirkanmaa hämeenkyrö ikaalinen jämijärvi viljakkala

 

 

 

Aivan mahtavaa, että Ikaalisten keskustassa järjestetään jälleen rallit, jotka tuovat kaupunkiin suuria ihmismassoja! Rallipäivänä 24. elokuuta meillä oli iltapäivällä tapahtuma kirkossa, mutta jo alkuvuodesta sain yhteystiedot rallijärjestäjälle, jolle kerroin toiveeni kirkkotilaisuutemme järjestämisaikataulusta. Tämä aikataulu sopi heille hyvin ja rallien alkua siirrettiin tunnilla eteenpäin, aiemman klo 14 sijaan.

Kaikki rallien järjestäjätahot, joiden kanssa olen järjestelyistä sopinut ja keskustellut, ovat olleet äärimmäisen ystävällisiä ja joustavia sekä kaikki toiveemme on mahdollistettu, kunhan niistä on vain sovittu etukäteen.

Suuret kiitokset järjestäjille ja toivottavasti saamme taas ralleja ja muitakin mukavia tapahtumia jatkossakin Ikaalisten keskustaan, sillä mikäpä muukaan on tämän parempaa asukasmarkkinointia, puhumattakaan niistä euroista, joita rallikävijät jättävät Ikaalisten keskustaan.

 

Rallifani

 

Lähetä oma mielipiteesi UutisOivan sivuille! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimitus@oivaseutu.fi tai lähetä tekstiviesti 0400 922 803