Pusan palvelu on Hämeenkyrön parasta

Hämeenkyrön Yrityspalveluiden toimitusjohtaja Markus Pikka (vasemmalla), asiakkuuspäällikkö Tanja Lahti ja Hämeenkyrön Yrittäjien puheenjohtaja Ilkka Häkli (oikealla) kävivät onnittelemassa Asko Pusaa ja ojensivat hänelle kunniakirjan, jonka Pusa lupasi laittaa seinälle kaikkien asiakkaiden nähtäville.

HÄMEENKYRÖ. Hyvä, asiallinen ja nopea palvelu. Toimeen tartutaan asiantuntevasti. Viimeisen päälle mahtavaa ja joutuisaa palvelua. Nopeaa, tehokasta ja ystävällistä palvelua.

Muun muassa näillä sanoilla asiakkaat kuvailivat Rengaskorjaamo Asko Pusalla saamaansa palvelua äänestäessään yrityksen Parasta Hämeenkyröstä -kilpailun voittajaksi.

Yrittäjä Asko Pusa on mielissään, mutta myös yllättynyt yrityksen saamasta tunnustuksesta.
– Tämä on ihan poikien ansiota, mulla on tosi hyvää porukkaa töissä, Pusa kiittelee.

Pojilla hän tarkoittaa hallin puolella ahkeroivaa kuusikkoa: Joni Heleniusta, Teemu Kortetia, Jarno Kuoppalaa, Jussi Pusaa, Valtteri Valkamaa ja Joni Viitasta.

Pusa paljastaa, että huumorilla on iso merkitys työyhteisössä, jossa sesongin aikaan joudutaan painamaan töitä kellon ympäri. Asiakkaatkin saavat huumorista osansa.

 

Työporukasta pidetään huolta

Yrittäjänä Pusa korostaa sitä, että työporukasta pitää pitää huolta. Silloin tiimi toimii, ja palvelu pelaa.
– Pojat monesti palvelevat asiakkaan jo ennen kuin he ehtivät konttorin puolelle. Ainakin puolet asiakkaista pääsee ihan vauhdista sisään, Pusa kehaisee.

Kilpailun voitosta saamansa kunniakirjan Asko Pusa lupaa laittaa konttorin seinälle niin, että kaikki asiakkaat sen näkevät.
– Tämä on ihan loistavaa.

Parasta Hämeenkyröstä -kilpailun järjestivät Hämeenkyrön Yrityspalvelut, Hämeenkyrön Yrittäjät ja Seutulehti UutisOiva.

Kilpailu on järjestetty jo kolmesti aiemmin. Kahdesti tittelin on voittanut itselleen vaateliike Säippä ja kerran Foto-Melba.

 

 

Katri Linnikko