Postin lakko alkaa maanantaina, Oiva avaa digitunnukset

posti hämeenkyrö ikaalinen jämijärvi viljakkala postin jakelu

OIVASEUTU. Postilakko alkaa maanantaina kello kuusi aamulla. Sovintoa yritettiin löytää torstaihin saakka, mutta siinä ei onnistuttu. UutisOivan tilaajista lakko koskettaa heitä, joille lehti tulee päiväpostin mukana. Alma Manun varhaisjakelu toimii lakon aikana normaalisti.

UutisOiva on varautunut lakkoon siten, että lehden digiversio avataan lakon ajaksi kaikkien luettavaksi. Lisäksi ensi viikon torstain painetusta lehdestä otetaan ylimääräinen painos, jota kuljetetaan noutopisteisiin ympäri levikkialuetta.

Lehtiä on noudettavissa UutisOivan Hämeenkyrön ja Ikaalisten konttorien edustalla olevista noutolaatikoista, Hämeenkyrön K-Supermarketista, Kyröskosken K-Marketista, Hämeenkyrön S-marketista, Sasin Kioskista, K-Market Häijäästä, Kauppakeskus Kompista, Ikaalisten S-marketista, K-Market Keskustorilta, Luhalahden Autohuollolta, Riitialan työväentalolta, Kovelahden kyläkaupasta, Jämijärven K-Marketista, Kahvila Kyrönlahdesta ja Viljakkalan Kyläpuodilta.

Lakko koskee postinjakelua, käsittelyä ja kuljetusta. Posti arvioi, että lakko häiritsee kirjeiden, aikakauslehtien ja mainosten jakelua, viive voi olla jopa viikkoja.

 

Tuukka Olli