Pitopalvelu Muru mukana Vuoden Hääyritys-kisassa

Ikaalilaisen Pitopalvelu Murun pitokokki Maarit Isoviita iloitsee äänestykseen pääsemisestä. Kuva: UutisOivan arkisto / 2017.

IKAALINEN. Ikaalilainen Pitopalvelu Muru on päässyt mukaan Vuoden Hääyritys 2019 -kilpailun finaaliäänestykseen. Vuoden hääyritys julkistetaan Love me do -häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla 18. tammikuuta. Äänestyksen lopputulokseen vaikuttavat niin netissä käytävä yleisöäänestys kuin ammattilaisraatikin.

Vuoden hääyrityksen lisäksi valitaan voittaja jokaisesta noin 15 eri kategoriasta, ja Pitopalvelu Muru on mukana pitopalveluyritysten kategoriassa. Yleisö ja yritykset ovat saaneet ehdottaa kilpailuun mukaan Suomessa toimivia hää- ja juhla-alan yrityksiä, ja joka kategoriaan on päässyt mukaan korkeintaan 15 yritystä.
– Tämä on ihan mahtavaa, Pitopalvelu Murun yrittäjä Maarit Isoviita sanoo.
– Olen kyllä vähän yllättynyt ja hämmentynyt siitä, miten tässä näin pääsi käymään. Olen kuitenkin tosi pieni tekijä isojen tekijöiden joukossa. Vielä en tiedä, mitä tästä seuraa.

Isoviita laittoi asiasta päivityksen someen, ja on ollut mukava huomata, että positiivista vastakaikua on herännyt.

Häistä on kahtena viimeisimpänä kesänä tullut yhä tärkeämpiä hänen yritykselleen.
– Häät ovat aina tietyllä tavalla erityinen päivä, ja niihin panostetaan eri tavalla kuin muihin juhliin. Olen saanut olla ihanissa hääjuhlissa, hyvin monenlaisissa ja aina omannäköisissä.

 

 

Liisa Raipala