Parkkialueista

mielipidekirjoitus pirkanmaa hämeenkyrö ikaalinen jämijärvi viljakkala

 

 

Viime lehdessä oli juttu Kyröskosken K-Supermarketin ja Hämeenkyrön S-Marketin parkkialueista. K-Supermarketin ja Tokmannin parkkipaikat ovat selkeät ja ruudut tilavat, sen sijaan kirkonkylän S-Marketin ja liikekeskuksen paikat ovat ahtaat ja niitä on aivan liian vähän. Lisätilaahan näille ei kyllä olekaan.

Eräs naishenkilö kertoi vievänsä autonsa muualle lähialueille, mistä löytyy tilaa.

Havaintojen mukaan monet autoilijat ajavat autonsa uusien, yksityisten kerrostaloyhtiöiden piha-alueelle parkkiin mennen asioille S-Marketiin, apteekkiin, Pihlajalinnaan ja niin edespäin. Näiden taloyhtiöiden, Paapanahon ja Paapanpihan, parkkipaikat ovat siis yksityisten taloyhtiöiden omia, ja kuuluvat Osuuspankin, eläinlääkärin ja kuntosalin asiakkaille. Niihin ei muilla ole oikeutta pysäköidä ja tilannetta tullaan seuraamaan jatkuvasti.

Näkee myös parkkeeraamista kevyen liikenteen väylille, keltaisella merkityille kieltoalueille ja jopa ajoradalle Härkitieltä S-Marketin eteen ajettaessa. Kehoitan katsomaan liikennemerkkejä, P-alue alkaa liikennemerkin jälkeen!

Taloyhtiöiden asukas

 

Lähetä oma mielipiteesi UutisOivan sivuille! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimitus@oivaseutu.fi tai lähetä tekstiviesti 0400 922 803