Ovaska tarttui etäopetukseen: luvassa edustajaliveä eduskunnasta

Kansanedustajat Pasi Kivisaari, Mikko Kinnunen ja Jouni Ovaska lähettävät oppimateriaaleja livelähetyksinä eduskunnasta. Kuva: Antti Kurvinen

HÄMEENKYRÖ. Hämeenkyröläistaustainen  kansanedustaja Jouni Ovaska on kahden kollegansa kanssa päättänyt tarjota materiaalia opettajille etäopetukseen koronaepidemian ajalle.

Edustajalivessä kolme opettajataustaista keskustan kansanedustajaa – Ovaska, Mikko Kinnunen ja Pasi Kivisaari – tarjoavat yhteiskuntaoppiin liittyvää materiaalia kansanedustajan työstä käsin.

Jouni Ovaska on tehnyt luokanopettajan työtä Tampereen yliopiston normaalikoulussa.

Kansanedustajat kertovat livelähetyksissä eduskunnan ja yhteiskunnan toiminnasta. Ensimmäisessä lähetyksessä esitellään eduskuntataloa.

– Toteutamme näitä lähetyksiä yhteistyössä eri puolueiden kansanedustajien kanssa aivan samalla tavalla kuin teemme täällä yhdessä työtä muutenkin, Pasi Kivisaari toteaa.

– Tulemme tutustumaan lyhyesti myös eri puolueisiin. Haluamme lähetyksellä tukea koulujen ja kotien tilannetta poikkeusoloissa, Jouni Ovaska sanoo.

Ohjelman kerrotaan sopivan monenikäisille koululaisille. Jokaisella ohjelmalla on eri aiheensa. Luvassa on myös tehtäviä.
– Haluamme auttaa pienellä panostuksella opettajia tässä haastavassa työssä, kun ideoista saattaa välillä tulla pulaa ja tehtävät alkavat toistaa itseään, Ovaska toteaa.

Livelähetystä pääsee seuraamaan osoitteessa edustajalive.fi. Ensimmäinen ohjelma lähetetään keskiviikkona 1. huhtikuuta kello 12.

 

Nina Ylinen