Onko posti aloittanut jo yökannon?

mielipidekirjoitus pirkanmaa hämeenkyrö ikaalinen jämijärvi viljakkala

 

 

 

Tälläisiä kokemuksia on ainakin Ikaalisissa, Vatulan kylässä. Viime viikolla yhtenä päivänä ei ollut postia vielä iltayhdeksän aikoihin, mutta aamulla jo oli tuotuna. Viime perjantaina ei tuotu postia lainkaan, kuten ei monena muunakaan perjantaina.

Maanantaina tuli sitten kunnolla postia. Yhdeksän sanomalehteä, 12 kirjettä, yksi kortti ja mainokset. Pitää varmaan ruveta suurentamaan postilaatikkoa?

Postin kulku huononi huomattavasti jakelun siirryttyä Nokialle. Onko muilla samoja kokemuksia postin kulusta? Kuinka keskustassa ja muilla sivukylillä asiat pelaa?

Mielestäni kaikkien kansalaisten pitäisi saada tasapuolisesti tilaamansa lehdet ja muu posti ajoissa ja oikein jaettuna.

Onhan postista jotain hyvääkin sanottavana. Posti pitää huolta meidän kunnosta. Kyllä siinä kunto kohenee, kun odottaa postia tulevaksi ja ravaa monta kertaa postiluukulla ja yleensä turhaan.

Suivaantunut kansalainen

 

Lähetä oma mielipiteesi UutisOivan sivuille! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimitus@oivaseutu.fi tai lähetä tekstiviesti tai WhatsApp-viesti numeroon 044 082 0040.