Ongelmia postinjakelussa Vatulassa

mielipidekirjoitus pirkanmaa hämeenkyrö ikaalinen jämijärvi viljakkala

 

 

Vatulan postinjakelussa on ollut jo pidemmän aikaa ongelmia. Toistuvasti posteja jaetaan väärin. Itsekin olen saanut kuljetella ainakin kuuden henkilön posteja heidän laatikkoonsa. Olen kuullut, että jonkun laskut ovat löytyneet kesämökkiläisen laatikosta. Tämä taas johti siihen, että laskuja haettiin varmuuden vuoksi viereisistä postilaatikoistakin. Postisalaisuus rikkoutui!

Ongelmana on myös se, että lyhyen ajan sisällä emme ole saaneet kolmena perjantaina postia ollenkaan. Viimeksi näin kävi ystävänpäivänä. Maaseudun ja Aamulehden lisäksi olisi tullut mahdollisia ystävänpäiväkortteja. Ne olisi ollut mukava saada oikeana päivänä. Sainhan kortteja nipun jo torstaina, tosin ne oli mennyt keskiviikkona ensin jollekin toiselle. Kortit ilmaantuivat laatikkoon ennen torstain postin tuloa. Suurin ongelma on kuitenkin jatkuvasti repeytyneenä tulevat kuvalehdet.

Kaiken huipuksi saamme postimme noin kello 18. Kuten varmaan moni muukin muualla. Emme saa aamulehtiä vaan iltalehtiä.

Postin kulku on välillä raivostuttavaa. Mieheni sai minun lähettämän syntymäpäiväkorttinsa vuoden ja kahden kuukauden päästä. Ystäväni sai pääsiäiskorttini juhannuksena. Tuorein tapaus on, kun tuttavani Espanjasta lähetti tekstiviestin ystävänpäivänä. Ajattelin hänen kiittävän maanantaina lähettämästäni kirjelähetyksestä, mutta totuus oli toinen. Hän kiitti joulukortistani, jonka sai ystävänpäivänä.

 

Nykypostiin pettynyt

 

Lähetä oma mielipiteesi UutisOivan sivuille! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimitus@oivaseutu.fi tai lähetä tekstiviesti tai WhatsApp-viesti numeroon 044 082 0040.