Napakat 18.2.2021

Auraus puhuttaa aina kun lunta tulee vähänkin reilummin. Karhentien auraajaa pitää kiittää vuosikausiin parhaasta auraustyöstä mitä Karhentiellä on nähty. Auraaja on hoitanut samoin myös Kyrönlahdentien. Eli kiitos sille kelle kiitos kuuluu, erinomaisen taitavalle auraajalle.
Jampe

Tuskinpa kaikki, jotka eivät käytä maskia ovat astmaatikkoja. Kaikki eivät vain suostu niitä käyttämään. Nyt tulee ajatella muutakin kuin vain omaa mukavuutta. Aina voi käyttää myös visiiriä – tosin se suojaa vain pisaroilta. Tärkeää on myös käsien hyvä peseminen ja etäisyyden pitäminen.
Vielä Jaksaa

Kävin eilen Hämeenkyrön hautausmaalla viemässä kynttilän mummuni haudalle ja yllätyin/ärsyynnyin, kun ei ollut tehty lumitöitä kuin isoimmat pääkäytävät.
Nilkat märkänä

Tiedoksi Hämeenkyrön miehelle tapahtumasta 12.2.2021: omia ostamia lehtiä ei ole kielletty lukemasta kahvi- ja ruokapaikoissa, joten ne saa myös laittaa omaan laukkuun ilman kenenkään valvontaa ja epäilyjä varastamisesta! Harmi, kun jäi kassakuitti esittämättä. Tallessa on, jos tarvitsee se nähdä…
Ei tarvitse kytätä

Kari Hakala lähetti kuvan Kyröskosken urheilukentän juoksuratojen uusinnan kunniaksi. Tässä kuva ensimmäisestä uusinnasta vuodelta 1982. Kuvan on ottanut Lauri Tarkki.