Myllykolun ihmetyksiä

mielipidekirjoitus pirkanmaa hämeenkyrö ikaalinen jämijärvi viljakkala

 

 

 

Oivassa 9.5. olleessa kirjoituksessa Kauno Perkiömäki ja Panu Rajala haikailivat Myllykolun kesäteatterin tilannetta ja tulevaisuutta, koska maineikas kesäteatteri on nyt tyhjillään.

Olen viitisentoista vuotta pyörinyt tavalla tai toisella tuon kesäteatterin liepeillä ja minä puolestani olen yllättynyt siitä, että nimenomaan he ovat yhtäkkiä huolissaan Myllykolusta. Herrat kun ovat molemmat tahoillaan olleet heittämässä kapuloita teatterin rattaisiin jo useamman vuoden.

Perkiömäki perusti joitakin vuosia sitten kilpailevan kesäteatterin Heiskalle. Samat esityspäivät, samat alkamisajat ja parempi sijainti söi Myllykolun katsojamääriä rotan lailla.

Rajala puolestaan on lytännyt ja haukkunut kaikki Myllykolun esitykset sosiaalisessa mediassa oikein huolella. Väärät näytelmät, huonot näyttelijät, surkea ohjaus, onneton tuotanto, ei vapaalippuja ja niin edelleen.

Poikkeuksena sentään muutama teatterikappale, jotka hän on itse kirjoittanut tai ohjannut.

Nyt Myllykolusta ovat sitten kaikonneet kaikki tekijät lopen kyllästyneinä ja väsyneinä. Ilman Waltteri Torikan Sillanpää-oopperaa kahtena viime suvena teatteri olisi hiljentynyt jo kesäksi 2017. Kolmatta kesää peräjälkeen eivät näemmä hekään jaksaneet.

Perkiömäki ja Rajala muistuttavat myös, että kesäteatteri täyttää kolmen vuoden kuluttua 50 vuotta ja toivovat, että toiminta saadaan siihen mennessä kuntoon.

Ans kattoo kuinka käy. Arvatenkin herroilla on jo kainalossaan suunnitelma.

 

Jaakko Väre
setämies

 

Lähetä oma mielipiteesi UutisOivan sivuille! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimitus@oivaseutu.fi tai lähetä tekstiviesti 0400 922 803