Mikä on Myllykolun tulevaisuus?

Myllykolun Kesäteatterin toimintaa hallinnut sopimus F. E. Sillanpään Seuran, Hämeenkyrön Näytelmäseuran ja kunnan välillä on purettu kunnan elämänlaatupalveluiden ja seurojen yhteistapaamisessa helmikuussa.

Jouti viimein mennäkin, sehän oli suorastaan haitallinen sopimus ja vaikeutti kesäteatterin yhtenäistä, pitkäjänteistä suunnittelua.

Kun vanha sopimus on purettu, herää tietysti kysymys, kuinka kesäteatteria jatkossa aiotaan hoitaa ja hallinnoida? Tästä ei ole näkynyt mitään viitteitä, ja teatteri lepää ensi kesänä tyhjillään.

Olimme perustamassa kesäteatteria vuonna 1972 ja eri tavoin vaikutimme vuosikymmenten ajan sen kehitykseen, joten meitä luonnollisesti kiinnostaa sen tilanne ja tulevaisuus. Muistutamme jo nyt, että teatteri täyttää kolmen vuoden kuluttua 50 vuotta. Arvatenkin toiminta on viimeistään siihen mennessä syytä saada uudelleen liikkeelle.

 

Kauno Perkiömäki
Panu Rajala

 

Lähetä oma mielipiteesi UutisOivan sivuille! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimitus@oivaseutu.fi tai lähetä tekstiviesti 0400 922 803