Liisa Hietasen Hämeenkyrö-aiheiset työt ihastuttavat somessa

liisa hietanen kyröskoski taiteilija virkkaaja neuloja raijaSuosittu sosiaalisen median palvelu Reddit hämmästelee Liisa Hietasen Raija-työtä.

HÄMEENKYRÖ. ”I thought they were just twins at first…” (Katsoin aluksi, että siinä oli kaksoset..)

This is museum quality crocheting.” (Tuo on museolaatuista virkkaamista)

”This is truly amazing.” (Tuohan on oikeasti hämmästyttävää)

Hämeenkyröläisen Liisa Hietasen töistä on kerrottu lukuisia kertoja suomalaisessa mediassa, mutta nyt hämeenkyröläistä Raijaa kuvaava virkkaamalla, neulomalla ja kirjonnalla toteutettu työ on noussut tykätympien kuvien joukkoon kansainvälisessä Reddit-palvelussa. Redditissä erilaisten aiheiden ympärille keskittyvät yhteisöt keskustelevat, jakavat linkkejä ja muuta mediasisältöä. Hietasen työ herätti ihmetystä kommentoijissa Aww-alaredditissä, jossa nimensä mukaisesti jaetaan kaikenlaisia herttaisia ja suloisia asioita, pääasiassa kuvia.

Hietasen Raija-työ oli saanut yli kymmenentuhatta tykkäystä ja kerännyt satoja kommentteja.

Työ oli jaettu myös kyseenalaisempaan ATBGE-alareddittiin, jonka nimi on lyhennys sanoista Awful taste but good execution – eli suomeksi suunnilleen ”Kauhean tyylitöntä mutta hyvin tehty”. Tässä alaredditissä Hietasen työ oli saanut yli 60 000 tykkäystä ja melkein 900 kommenttia. Molemmissa otsikoissa on tosin virhe: alunperin kuvan lähettänyt henkilö näyttää luulleen, että Hietanen on itse nainen koiran kanssa. Kommenteissa harhaluulo kumotaan nopeasti.

Oiva teki juttua Hietasesta juttua viimeksi huhtikuussa 2017.

Lue juttu – ja ihastele aidonnäköistä Weijoa – klikkaamalla tätä linkkiä

 

Nina Ylinen