Leikkimielinen paikallishoroskooppi paljastaa totuuden juhannuksestasi

Mitä juhannus lupaa sinulle? Katso Oivan leikkimielisestä horoskoopista!

Sarvipää
(1. tammikuuta – 22. helmikuuta)

Juhlat pystyyn! Juhannus on sinulle ehdottomasti yksi vuoden tärkeimmistä juhlista. Silloin saa reilusti mättää vähän kärähtänyttä makkaraa, sytyttää kokkoja ja viettää supisuomalaista kesää.

Varo kuitenkin teräviä sarviasi. Niillä saatat tökkäistä herkempien kanssaeläjien tunnemaailmaa kurjalla tavalla. Tunteesi saattavat myös leimahtaa suuntaan tai toiseen – joko juhannuksesta tulee suuri rakkauden juhla tai sitten saat hengitellä ja laskea kymmeneen. Monta kertaa.

Yön pimeinä tunteina saatat myös kohdata sinisiin pukeutuneen miehen, joka kertoo sinulle metsäpalovaroituksen voimassaolosta.

Älä juokse karkuun, vaan sammuta nuotio ja kuuntele, mitä hänellä on kerrottavaa.

 

 

 

 

 

Valkearuusu
(23. helmikuuta – 15. huhtikuuta)

Keskikesä on lempiaikaasi, eikä ihme: pellot vihannoivat ja laiho laaksossa. Kaikkialla on kaunista, ja estetiikan tajusi saattaakin aiheuttaa tänä juhannuksena kirkaa. Varo siis kommentoimasta sukulaisrouvan kakun ulkonäköä tai vävypojan hiustyyliä, puhumattakaan naapuripihan ruohonleikkuusta. Perinteet ovat sinulle tärkeitä, mutta muist vähän höllätäkin. Kaikesta huolimatta puhkeat usein kukkaan juuri juhannuksena.

Jos täydellisyydentavoittelun ansan vältät, tästä juhannuksesta tulee sinulle auvoinen ja kaunis kesän juhla, jota muistelette perheen kanssa vielä vuosia. Eikä siinä vielä kaikki, sillä luvassa voi olla myös rakkauselämän suhteen helteisen lämmin suvi – kunhan muistat elää hetkessä, etkä suunnitella liikoja.

Siirtymisesi paikasta toiseen vaatii suunnittelua, eikä sinua helposti juuriltaan kannatakaan repiä. Et viihdy varjossa, joten katse aurinkoon päin!

 

 

 

 

 

Raakku
(16. huhtikuuta – 6. kesäkuuta)

Olet koko talven viettänyt hiljaiseloa, kuten jokihelmisimpukka pimeän puron pohjalla. Nyt kesäaurinko kuitenkin herättelee sinuakin, ja viimeistään juhannusaattona huomaat herääväsi aivan uuteen kukoistukseen. Yhtäkkiä koko maailma on avoinna edessäsi!

Varo kuitenkin uskomasta jokaiseen lupaukseen. Vaikka ympärilläsi on vankka kuori, olet sisimmältäsi herkkä ja haavoittuva. Nyt on sopiva hetki antaa aikaa itsellesi.

Älä ihmettele, jos heräät juhannuspäivänä ääni käheänä. Sitä se kuoresta vapautuminen joskus teettää, eikä se ole lainkaan vaarallista.

 

 

 

 

 

Hälläpyörä
(7. kesäkuuta – 30. heinäkuuta)

Sinä kesän lapsi se et vain pysähdy, vai mitä? Muut hyytyvät matkalle, mutta sinulta onnistuu melkein mikä tahansa. Haluaisit kaiken valmistuvan heti ja nyt, mutta oletkohan kuitenkin kahmonut lautasellesi liikaa herkkuja yhtä aikaa?

Pidä silmät auki, sillä saatat tänä juhannuksena törmätä yllättävään uppotukkiin. Älä anna sen masentaa mieltäsi: aina on eteenpäin päästy, vaikka hetkeksi matka töksähtääkin. Eteenpäin vain, sillä virtaavat vedet eivät turhista piittaa. Älä myöskään välitä, jos joku yrittää turhaan padota mielesi juoksua. Todelliset ystävät tunnetaan, ja sinulla niitä riittää.

Mikäli mielesi tekee, paahda vain juhannusaattokin, mutta ota lauantaina kuitenkin myös lepohetki. Pysähdy hetkeksi ja mieti, kuinka pitkälle on päästy. Historiasi on pitkä, vaihteleva ja kiisteltykin – mutta tottahan toki itse tiedät totuuden. Kaikkein tärkeintä on hyvä tarina!

 

 

 

 

 

Haverinkulta
(31. heinäkuuta – 20. syyskuuta)

Olet taitava piilottelemaan lahjojasi, mutta miksi ihmeessä? Jos muut vain näkisivät sisimpäsi, he osaisivat arvostaa ainutlaatuisuuttasi.

Olet kenties viettänyt hiljaiseloa viime vuodet vaikka tekemistä on riittänyt. Sinulla on ollut surujakin, mutta nyt niiden aikojen pitäisi olla ohitse.

Tänä juhannuksena on hyvä hetki paljastaa sisimpäsi tunnot sille ihmiselle, joka sinua on seurannut jo pitkään. Uskallus palkitaan kyllä.

Vaikka elämä tuntuukin välillä siltä, ettei eteensä näe, odota vesien kirkastumista ennen kuin teet uhkarohkeita päätöksiä.

Sinulla on pitkä ja vaiheikas historia. Et varmaan huomaakaan, miten monella on sinua ikävä. Ajat ovat muuttuneet eikä mennyt palaa, ei ainakaan siinä muodossa kuin ehkä toivoisit. Päästä irti ja käännä katseesi tulevaan, niin saat toiveesi kyllä.

Virvatulia ei kannata lähteä jahtaamaan edes juhannusyönä. Varo myös sukeltamasta liian pitkälle syvyyksiin.

 

 

 

Kyröskuhahoroskooppi juhannushoroskooppi
(20. syyskuuta – 11. marraskuuta)

Kutuaikasi alkaa jo hiljalleen olla ohitse, joten pää selkenee muillekin ajatuksille. Olet elänyt vahvasti ja voimalla, eikä tämä kesä tuo siihen muutosta. Juhannuksena järvi ja laituri kutsuvat sinua jälleen.

Hakeudu vain vesien ääreen, sillä siellä sinun on paras olla. Luonnon rauha on toinen hyvä vaihtoehto.

Suuria mekkalointeja tämä juhannus ei tarvitse, vaikka ilonpitokin sinulta toki onnistuu. Muista hoitaa paikalle vähintäänkin klassinen mansikkakakku, ettei makeahammastasi pääse liikaa kolottamaan.

Onneksi on kesä, sillä talvisin olosi käy välillä happamaksi. Älä anna synkkien ilmojen masentaa – olethan kunnioitettu ja arvostettu osa ekosysteemiä. Muista kuitenkin antaa tilaa myös muille uiskentelijoille.

 

 

juhannushoroskooppiKultahanuri
(12. marraskuuta n– 31. joulukuuta)

Juhlat eivät ole mitään jos sinä et ole paikalla! Mikäli tänä juhannuksena aurinko näyttäytyy, näyttäydyt myös sinä. Olet jokaisen juhlan keskipiste ja ehdoton kiinnekohta.

Sinulla on ketterä olo tänä juhannuksena, joten heittäydy ilolla kaikkiin rientoihin.

Muista kuitenkin, että olet monimutkainen peli, jota harva osaa käsitellä oikein. Älä siis lähde ensimmäisen polkkaa osaavan mukaan, vaan katsele vaihtoehtosi tarkkaan. Jo-varatuille juhannus tulee menemään leppoisammin, mutta varsin hyvässä seurassa. Hauskaa tulee olemaan joka tapauksessa.

Koronaepidemiakevät ei tehnyt kesäsuunnitelmillesi hyvää, mutta käännä nyt katseesi aurinkoon. Muista tosin aurinkorasva, ettei herkkä pintasi vaan kärähdä.

Sopiva kosteutus kannattaa myös muistaa. Liika on liikaa, mutta kuivastakaan ilmastosta et juuri nauti.

Kohtuus siis kaikessa, paitsi varhaisperunoiden määrässä. Keskiyön auringossa pääset kunnolla tunnelmoimaan ja aistimaan tunnelmaa.

Hengitä silloin syvään sisään ja ulos. Nauti.

 

 

Teksti: Nina Ylinen

Kuvitus: Natashja Hjelm