Lämmin tunnelma täytti Luhalinnan päivällä ja illalla

luhalahti lapset lastentapahtumat luhafestPallot saivat kyytiä Luhalahden lastentapahtumassa viime viikonloppuna. Kuva: Tanja Sirén

IKAALINEN. Luhalahden lapset pääsivät nauttimaan kylässä aiemmin järjestetyn lauluillan tuotoista. Näillä tuotoilla Luhalinnassa järjestettiin viime lauantaina lasten tapahtuma, jossa noin 30 lasta liikutti Super Sam. Lisäksi tapahtumassa luovutettiin kirjasarjat Luhalahden ja Tevaniemen ryhmiksille. Lapsille oli myös järjestetty arvontaa ja lähtiessä jokainen sai pienen yllätyspussin.
– Riemua, vauhtia ja naurua riitti. Jälkeenpäin yksi äiti sanoi, että pojalla oli illalla paita aivan märkä. Varmasti Luhalahden lapset nukkuivat lauantain ja sunnuntain välisen yön hyvin, Heikki Sirén nauraa.

Illalla Luhalinna muuttui tanssisaliksi hyväntekeväisyystanssien merkeissä. Tapahtuman tuotto ohjataan ikaalilaisille vähävaraisille lapsiperheille.
– Väkeä odotimme enemmän, mutta he jotka paikalla olivat, olivat kyllä sydämellä mukana. Lähtiessä ovella kaikki halasivat toisiaan, Sirén tunnelmoi.

Ilta tuotti lahjakortit 15 ikaalilaiselle perheelle. Lastentapahtuman ja hyväntekeväisyystanssiaiset järjesti Luhafest ry.
– Meitä on tässä neljän hengen tehotiimi. Tämä oli kaikkiaan seitsemäs hyväntekeväisyystapahtuma ja varmaan järjestämme näitä jatkossakin. Mutta ilman kyläläisiä ja sponsoreitä nämä eivät olisi mahdollisia. Nämä ovat osoituksia Luhalahti-hengestä, Sirén toteaa.

 

 

Tuukka Olli