Kolme alueen hiihtäjää nähdään Seefeldissä

Krista Pärmäkoski pukee jälleen Ikaalisten Urheilijoiden värit ylleen. Arkistokuva: Juho Sihvola

IKAALINEN, JÄMIJÄRVI. Hiihdon MM-kisoissa Seefeldissä nähdään kolme alueen hiihtäjää. Eniten odotetaan Ikaalisten Urheilijoiden Krista Pärmäkoskelta, joka on ollut läpi kauden tasaisen vahvassa kunnossa.

Myös hyvää tulosta on takonut Jämin Jänteen Ristomatti Hakola, jonka valinta joukkueeseen ei liene yllätys kenellekään lajia seuraavalle. Kisakoneeseen ponkaisi myös seurakaveri Antti Ojansivu.
– Tavoite on ollut koko kauden päästä kisoihin, joten siinä mielessä osasin odottaa kisakutsua. Kausi ei toki ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan ja tulostaso on jäänyt odotuksista aika paljon, Ojansivu kertaa.

Hän kertoo kuntonsa olevan nyt nousussa, joten Seefeldiin hän lähtee hyvillä mielin.
– Olotila on kääntynyt parempaan, joten odotuksena on hiihtää kauden parhaat suoritukset Seefeldissä. Pääkilpailu on yhdistelmähiihto ja sen onnistuessa paikka voi aueta muillekin matkoille. Mutta edetään kisa kerrallaan, Ojansivu tuumaa.

Seefeldin MM-kisat alkavat torstaina 21. helmikuuta sprintin karsinnoilla ja finaaleilla. Kisat jatkuvat lähes joka päivä aina maaliskuun 3:een saakka, jolloin ohjelmassa kuninkuusmatka, eli miesten 50 kilometriä.

Vuosi on muutenkin ollut Jänteelle hyvä, sillä Markus Vuorela edusti Suomea nuorten MM-hiihdoissa Lahdessa.

 

Tuukka Olli