Ketonen ja Teräsniska ovat Iskelmäparatiisin ensimmäiset kiinnitykset

iskelmäparatiisi 2020 ikaalinen ketä esiintyy nurmialueIskelmäparatiisi aikoo laajentaa nurmialuettaan. Kuva: UutisOivan arkisto

IKAALINEN. Perinteikäs Iskelmäparatiisi-festivaali käynnistää jälleen ensi suvena kotimaisen festivaalikesän. Jo 18. kertaa järjestettävä festivaali järjestetään kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.-6. kesäkuuta.

Scandic Ikaalisten Kylpylän johtaja Titta-Liina Gustafsson kertoo, että ensi kesänä festarialuetta laajennetaan niin, että myös kylpylän ranta-alue otetaan festarivieraiden käyttöön, samoin nurmialuetta on tarkoitus laajentaa.
– Keikoista voi nauttia vaikka piknik-seurueella ilta-auringossa, Gustafsson vinkkaa.

Festivaalin ensimmäiset artistikiinnitykset ovat menestyksekästä soolouraa tekevä Antti Ketonen ja lähes miljoonaa levyä myynyt Suvi Teräsniska. Antti Ketonen sai Olisitpa sylissäni -sinkusta platinaa ja Vuoden Iskelmä -palkinnon. Suvi Teräsniskan Ihmisen Poika -kevätkiertue edeltää kesän festivaaleja.

Kaikki festivaalin tähtiartistit julkistetaan kevään aikana. Luvassa on vetonauloja myös tanssikansalle, joita houkutellaan Ravintola Violetan parketille.

 

Katri Linnikko