Kankaanpään seurakunnan tiedotuksesta

mielipidekirjoitus pirkanmaa hämeenkyrö ikaalinen jämijärvi viljakkala

 

 

 

Esitän huoleni uuden Kankaanpään seurakunnan tiedottamisesta Jämijärven kappelineuvoston jäsenenä.

Olemme olleet yksi yhteinen seurakunta jo puolentoista kuukauden ajan. Yhteistä seurakuntaa rakentaessamme teimme tunnustetusti hyvää työtä liitosneuvottelujen ohjausryhmässä. Itse nostin useamman kerran neuvotteluissa esiin hyvän tiedottamisen tärkeyden. Tiedottamiseen valittiin myös suunnittelutyöryhmä.

Tänään,15. helmikuuta, seurakunnan kotisivuilta löytyy tietoa jo menneestä vaalista, ei kuitenkaan tietoja nykyisistä valtuutetuista. Kirkkovaltuusto kokoontui tammikuun 2. päivä. Valtuuston pöytäkirjaa ei ole vieläkään nähtävillä, kuten ei myöskään helmikuussa kokoontuneen kirkkoneuvoston. Eikä aivan helposti löydy myöskään Honkajoen ja Jämijärven kappeleiden seurakuntatietojakaan.

Yhteisten asioiden hoito sujuu paremmin, jos saamme tiedon seurakunnan päätöksistä. Olen antanut asiasta palautetta sekä viranhaltijoille että kappelineuvostolle, nyt peräänkuulutan johdon vastuuta tiedottamisesta.

Helena Lehtiö
Jämijärven
kappelineuvoston jäsen

Lähetä oma mielipiteesi UutisOivan sivuille! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimitus@oivaseutu.fi tai lähetä tekstiviesti 0400 922 803