Jämijärvi avasi asiointipuhelimen riskiryhmille

Jämijärven kunta

JÄMIJÄRVI. Jämijärven kunta on avannut asiointipuhelimen iäkkäille kuntalaisilleen, jotka voivat tarvita apua koronavirusepidemian aikana. Puhelinlinja on tarkoitettu myös kaikille muille riskiryhmän vuoksi karanteenia vastaavissa olosuhteissa oleville, iästä riippumatta.

Kuntaan voi olla yhteydessä niissä asioissa, joita ei saa muuten hoidettua koronatoimenpiteiden vuoksi. Puhelimeen vastataan numerossa 050 059 1772 arkisin kello 8.30–15.30.

Jämijärven apteekki järjestää lääkkeiden kotiinkuljetusta.

Jämijärven K-Marketilta on saatavissa tästä päivästä alkaen ruoan kotiinkuljetuspalvelua, joka järjestetään yhteistyössä kunnan ja Lions Club Jämijärven kanssa. Palvelu on tarkoitettu yli 70-vuotiaille sekä niille lapsiperheille, jotka eivät saa hoidettua asiointiaan koronatoimenpiteiden vuoksi. Kotiinkuljetus on ainakin toistaiseksi ilmainen yli 30 euron kertaostoksilla. Ruokatilaukset maksetaan laskutuksella. Ruokatilaukset voi tehdä sähköpostilla ruokatilaukset@jamijarvi.fi tai soittamalla numeroon 050 911 3834. Puhelin päivystää näillä näkymin arkisin kello 9–12 ja tilaukset pyritään toimittamaan saman päivän aikana.

Jämijärven Neste tarjoaa ateriapalvelua koteihin.

 

Nina Ylinen