Hyvää ruokaa ja iloista mieltä

mielipidekirjoitus pirkanmaa hämeenkyrö ikaalinen jämijärvi viljakkala

 

 

 

Kauppakeskukselle oli todella iso onnenpotku, kun sen ravintolatilassa aloitti paikallinen yrittäjä ja noutopöydästä tarjottava oikea lounas.

Ravintolan ja leipomon yhteistyöstä ja osaamisesta syntyi oivallinen konsepti, joka toivottavasti pitkään ruokkii ja hemmottelee Kompin kävijöitä.

Ravintola uudisti myös ulkoista ilmettään. Osa seinistä sai kukkatapettiverhoilun ja kahvilapuoli tukevat lasilevypöydät. Loppusilauksen asiakkaiden viihtymiselle antaa paikan iloinen ja osaava henkilökunta.

Koulu- ja opiskeluaikaisen ystäväni Sinikan kanssa käymme noin kerran kuukaudessa Tähkän perjantailounaalla. Joka kerta hämmästymme iloisesti, miten paljon ruokailijoita siellä onkaan. Tilaa on toki aina löytynyt myös meille.

Ystäväni on kasvissyöjä. Varsinaista kasvisruokaa listalla ei ole, salaattipöytä on kyllä monipuolinen ja kasvispainotteinen. Ystäväni tilaa edellisenä päivänä kasvisruuat meille molemmille. Saamistamme hienoista kasvislounaista mainitsen tässä pari esimerkkiä: mustapapu-punajuuripyörykät tsatsikikastikkeen kanssa sekä herkullisen mehevä kasvislasagne, joka tuotiin pöytään paistoastiassaan, höyryävän kuumassa uunivuoassa. Annos oli niin suuri, että lopun saimme ostaa mukaan kotiin.

Herkullisen lounaan kruunuksi valisimme kahvilapuolelta ihanat mangojuustokakkupalat.

 

Aulikki Plihtari
Ikaalinen

Lähetä oma mielipiteesi UutisOivan sivuille! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimitus@oivaseutu.fi tai lähetä tekstiviesti 0400 922 803