Erikoinen päätös päättäjiltä

Olen erittäin pettynyt Hämeenkyrön päättäjien päätöksestä periä seuraltamme salivuorosta maksua kesäkaudelta. Maksamme talvikaudelta useita tuhansia salivuoroista, joita toki maksavat muutkin seurat, mutta kesäkaudelta esimerkiksi jalkapalloilijat ja pesäpalloilijat eivät maksa mitään.

Lajia, jota harrastamme (salibandy), ei pysty harrastamaan kovin kehittävästi muualla kuin salissa. Onko oikeudenmukaista rahastaa seuraamme läpi vuoden, vaikka ymmärränkin, että raha pitää ottaa pois sieltä, mistä vähänkin saa.

Valtuusto vetosi, että saleja pitää siivota kesäisin ja maksut menevät siivoojien palkkaamiseen, mutta eikö ulkokenttiä hoideta ollenkaan kesäisin esimerkiksi kastella, lanata ja leikata nurmea? Tuskin näitä saleja nyt ihan joka päivä tarvitsisi siivota, koska käyttö on todennäköisesti aika vähäistä, mutta tässä kunnassa olen tottunut kulkemaan pettymyksestä toiseen.

 

Rami Ahola

 

Lähetä oma mielipiteesi UutisOivan sivuille! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimitus@oivaseutu.fi tai lähetä tekstiviesti 0400 922 803