Blogikirjoittaja tarttui toimittajan kesäpestiin

viivi liukkonen hämeenkyrö uutisoiva kesätoimittajaIkaalilainen Viivi Liukkonen on aloittanut neljä viikkoa kestävän työn UutisOivan kesätoimittajana, jonka tunnistaa vaikkapa vaaleasta polkupyörästä.

IKAALINEN. Viivi Liukkonen luki blogikirjoituksia ja innostui jo parisen vuotta sitten itsekin kertomaan liikunnasta ja hyvinvoinnista, pukeutumisesta ja kauneudesta blogikirjoituksina.
– Pääsen tuottamaan ja tuomaan esille omia ajatuksia asioista, jotka kiinnostavat omassa elämässä. Blogisivuillani on vähän yli 1 500 kävijää kuukausittain.
Mummi Leena Liukkonen on työskennellyt Etelä-Suomen Sanomien valokuvaajana, ja hän kannusti pojantytärtä valokuvaukseen.
– Hän opetti kuvaamaan, ja innostuin. Kuvasimme kaikenlaista luonnossa. Aika usein minulla on kamera mukana. Tykkään kuvata ruoka-annoksia, erilaisia tuotekuvia ja myös maisemia.

 

Pyörä kuljettaa juttukeikoille

Viivi Liukkonen, 17, yhdistää kaksi kiinnostuksen aihetta työskennellään seutulehti UutisOivan kesätoimittajana neljän viikon ajan kesäkuulla. Vanhemmat kannustivat tytärtä kirjoittamaan kesätyöhakemuksen.
– Pääsen näkemään, millaista toimittajan työ on ja saan uudenlaisia kokemuksia, sanoo nuori nainen ja kuvailee itseään kokemuksenhaluiseksi, innokkaaksi ja aktiiviseksi.
Viivi Liukkosen aloitti kesäpestin pyöräilyjutulla ja polkupyörällä hän hurahtaakin juttukeikoille muutamien kilometrin päähän Keskisenkadulta.
Opiskelua Tammerkosken lukion tokaluokkalaisena syksyllä jatkava ikaalilainen on löytänyt tanssista liikunnallisen harrastuksen kuntosalilla treenaamisen lisäksi.
– Käyn Tampereella nykytanssitunneilla ja harrastan myös nykytanssin ja hiphopin yhdistelmää.
Peruskoulun ysille asti Viivi Liukkonen soitti Ikaalisten Nuoriso-orkesterissa. Poikkihuilun lisäksi hän soittaa pianoa.

 
Päivi Seppälä