Mielipiteet 20.8.2021 14:00

Vastuullinen toiminta

Vastaan nimimerkille ”Maalaisjärjen käyttö on sallittu”. Juuri sinun kaltaistesi takia olemme tässä tilanteessa, kuin olemme. Maskia ei tarvitse käyttää, ulkomaille pitää päästä ja kokoontua suurilla joukoilla yhteen tässä vakavassa tilanteessa.
Olimme pääsemässä jo parempaan tilanteeseen, mutta itsekkäiden ihmisten takia tuli takapakkia. Sanot, kuinka ei ole pakko käyttää maskia. No, harvoja asioita on ”pakko” tehdä – kuolla on joskus pakko, mutta toivottavasti ei koronaan.
Me jotka teemme kaikkemme, ettei korona leviäisi, käytämme maskia, emme tapaa läheisiämme jopa pitkiin aikoihin, emmekä kokoonnu yhteen suurin joukoin, yritämme kaikkemme, ettei korona saa valtaa keskuudessamme.
Sitten ovat he, jotka omasta mielestään saavat tehdä mitä vain muista piittaamatta. Minä ja lähipiirini olemme rokotetut kaksi kertaa koronaa vastaan, mutta käytämme maskia, koska haluamme ottaa muut huomioon vastuullisesti. Minulla on allerginen nuha ja minun on vaikea hengittää maskin ollessa käytössä, mutta olen sitä mieltä, ettei ole muuta vaihtoehtoa, kuin käyttää maskia tässä vakavassa tilanteessa.
Toivon todella, että tulet toisiin ajatuksiin mielipiteesi suhteen ennen kuin on myöhäistä. Toivottavasti et tartuta ketään ja toivon myös ettet itse sairastu koronaan. Koronatilanne ei ole vain oma asia vaan jokaisen vastuullisen ihmisen asia.

A-M.V

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

MIELIPIDE 11.10.2021 06:00 Tilaajille

Lukijalta: Ajoitukset kohdillaan Ikaalisissa – ”Menestystä molemmille hankkeille”

MIELIPIDE 10.10.2021 06:00 Tilaajille

Lukijalta: Ei säästön takia voi siirtää uuteen paikkaan – eikö itsemääräämisoikeus koske kehitysvammaisia?

JÄMIJÄRVI 7.10.2021 10:00 Tilaajille

Jämijärvi alkaa laskuttaa paljon aikaa vievästä tiedonhausta

PÄÄKIRJOITUS 7.10.2021 06:00 Tilaajille

Pääkirjoitus: Aluevaltuustoon tarvitaan paikallista ääntä – harva kaupunkiseudulla asuva osaa tai haluaa ajatella palveluita täkäläisen käyttäjän näkökulmasta

KOLUMNI 6.10.2021 19:00 Tilaajille

Kolumni: Polkkatukat ja pirtupöksyt