Uutinen 4.4.2021 10:00

Seutulaisten ilonaiheita

”Minulle ja meille isovanhemmille iloa korona-aikaan tuovat iltasatupuhelut lastenlapsille kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja torstaisin. Soitamme videopuhelun, jossa keskustelemme päivien tapahtumista ja lopuksi jompikumpi isovanhemmista lukee iltasadun. Lastenlapsemme asuvat Espoossa ja Kankaanpäässä. Varsinkin espoolaisia korona kurittaa tosi rankasti, joten kehitimme tämän yhteisen satuhetken kahdesti viikossa, koska emme voi tavata.
Olen myös iloinen, että korona-aikanakin Ikaalisten kirjasto on pystytty pitämään auki. Olemme voineet hakea uusia satukirjoja, koska tätä poikkeusaikaa on kulunut jo vuosi. Ikaalisten kirjasto on ollut oikea henkireikä muutenkin, esimerkiksi siellä on koottu eri maita käsitteleviä kirjoja – mukana oli myös musiikkia – omiin pinoihin, hauskasti paperinaruihin sidottuna. Itse otin Italian pinon ja pakenin pariksi päiväksi arjesta kuuntelemalla musiikkia, tutkimalla karttoja, käytyjä paikkoja muistelemalla, kokeilemalla ihania ruokareseptejä ja illalla vielä ennen nukkumaanmenoa romaaniin syventymällä. Siitä tuli sydänalaan lämmin olo.”
Heli ja Pentti Moberg
Tuonut luonnon entistä lähemmäksi ja arvokkaammaksi. Aurinko piristää mieltä valtavasti.
Helene Pesonen
Tasa-arvoisuus: Naapurilla on vähintään yhtä keljua ja mitätöntä!
Matti Sakke Rintala
Kotoilun seurauksena olen kokeillut monta uutta reseptiä ja oppinut nauttimaan arkiruuanlaitosta. Siitä on iloa joka päivä.
Kirsi Parhankangas

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

OIVASEUTU 27.3.2021 11:00 Tilaajille

Kerro ilonaiheesi korona-aikana