Mielipiteet 14.7.2021 15:30

Rakas Koskilinna

Ensi kerran muistan sinut 3-vuotiaana, kun äiti yritti saada minut jäämään leikkikouluun. Huusin kuin palosireeni ja hypin tasajalkaa: en jää tänne! Seuraavan kerran pääsin käymään suojissasi 4-vuotiaana jälleen leikkikouluun tyrkyllä. Sillä kertaa jäin, koska veli oli myös mukana. Hän oli tuolloin 3-vuotias, mutta ei pitänyt tapanaan huutaa. Tuolloin alkoi meidän molempien kouluun menoon asti kestänyt leikkikoulutaival. Suojissasi oli turvallista olla. Meeri- ja Eila-tädit leikittivät meitä ja opettivat hyviä tapoja. Vieläkin tervehtiessäni usein niiata niksautan. Joulujuhlassa sain olla enkeli, koska minulla oli pitkät hiukset (siivet kyllä vähän kiristivät kainaloista).
Myöhempinä vuosina juhlasalisi oli monien elämäni tapahtumien paikka. Kestit hienosti kaikki diskot, tanssit, syntymäpäivät, häät, elokuvat ja näytelmät. Olen saanut olla sekä katsomossasi että juhlasalisi lavalla kuin olisit aina ja ikuisesti olemassa. Olen saanut kokea luonasi paljon iloa.
Seitsemän vuotta sitten olin hakemassa työelämälleni uutta suuntaa kyllästyttyäni koodailemaan. Tuolloin rakas Koskilinnani tupsahdit taas elämääni ja monien ihmeellisten sattumien kautta minusta tuli sinun ensimmäinen Linnanneitosi. Sinun kauttasi löysin uudelleen alkuperäisen kutsumukseni, jonka olin välillä hukannut. Autoit minut tähän oikeaan paikkaan.
Kiitos sinulle Koskilinna, että olet ollut elämässäni mukana. Toivon jonkun hyvän ihmisen ottavan sinut huostaansa ja sinun kuuluvan jatkossakin elämääni. Tai toivon itselleni lottovoittoa…

Arja-Riitta Väre
entinen Marttilal likka

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

JÄMIJÄRVI 19.4.2024 17:00 Tilaajille

Jämijärvellä mietitään, striimataanko edelleen kaikki valtuuston kokoukset

IKAALINEN 19.4.2024 09:00 Tilaajille

Julia Vähä-Peltomäki ryhtyi osa-aikaiseksi yrittäjäksi: Macaron-leivosten teko on oma erikoistaitonsa

JÄMIJÄRVI 18.4.2024 15:00 Tilaajille

Jämijärven tilinpäätös viipyy yhteistyökumppanin ongelmien vuoksi

JÄMIJÄRVI 16.4.2024 13:40 Tilaajille

”Pitää luoda ympäristö, jossa kukaan ei jää yksin” – Nuorten tilanne huoletti Jämijärven valtuustoa

IKAALINEN 13.4.2024 15:00 Tilaajille

Ikaalisten kaupunki myönsi noin 6 000 euroa vesistöjen kunnostushankkeisiin