OIVASEUTU 27.5.2022 14:30

Onnea, ammattiin valmistuvat! – Katso täältä valmistujien nimet

UutisOiva

Kevät on juhlien aikaa, ja juhlia pääsee viettämään iso joukko ammattiin valmistuvia. Päivitämme listaa sitä mukaa, kun saamme uusia nimiä.
Saskyn Ammatti-instituutti Iisakista lukuvuonna 2021–2022 autoalan perustutkinnon suorittavat ja ajoneuvoasentajaksi valmistuvat Veeti Ahonen, Hämeenkyrö, Sanni Härkki, Ikaalinen, Tuomas Härmä, Ikaalinen, Eetu Klemetti, Hämeenkyrö, Niko Laurila, Parkano, Veera Linna, Hämeenkyrö, kaksoistutkinnon suorittava Vili Liukkonen, Ikaalinen, Niilus Mustajärvi, Parkano, Otto Oittinen, Hämeenkyrö, Aleksis Ojala, Hämeenkyrö, Tuomas Ojala, Ikaalinen, Manu Osara, Hämeenkyrö, kaksoistutkinnon suorittava Emil Sjöblom Hämeenkyrö, Antti Tanner, Hämeenkyrö ja Sanni Tienari, Ikaalinen.

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon suorittavat ja koneistajaksi tai levyseppähitsaajaksi valmistuvat Lauri Halme, Hämeenkyrö, Joona Hannuksela, Hämeenkyrö, Mostafa Jafari, Hämeenkyrö, Roni Karvanen, Hämeenkyrö, Roni Kujansuu, Ikaalinen, Lauri Laurinaho, Parkano, Kimi Lehtinen, Hämeenkyrö, Matias Leppänen, Hämeenkyrö, Waltteri Liuksiala, Hämeenkyrö, Akseli Myllymäki, Nokia, Sofia Niitty-Uotila, Hämeenkyrö, Vilhelmi Rantala, Ikaalinen, Tuomas Sarin, Hämeenkyrö, Miikka Siltanen, Hämeenkyrö ja Aleksi Sivula, Hämeenkyrö.

Prosessiteollisuuden perustutkinnon suorittavat ja prosessinhoitajaksi valmistuvat Eemeli Erenius, Ylöjärvi, Mikael Forsström, Ylöjärvi, Mikael Hakala, Ylöjärvi, Janne Jokinen, Hämeenkyrö, Perttu Ollila, Ylöjärvi ja Riina Setälä, Hämeenkyrö.

Rakennusalan perustutkinnon suorittavat ja talonrakentajaksi valmistuvat Santeri Asula, Hämeenkyrö, Miida Kallio, Ikaalinen, Roni Kauppila, Ikaalinen, Joonas Konttinen, Ylöjärvi, Sanni Oksanen, Sastamala, Tuomas Rajasalo, Ikaalinen, Mikael Ruskee, Ikaalinen, Miikka Salonen, Ylöjärvi, Vili Silmu, Hämeenkyrö, Ivar Silvasti, Hämeenkyrö ja Iiro Siren, Hämeenkyrö.

Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon suorittavat ja kokiksi valmistuvat Elviira Härmä, Hämeenkyrö, kaksoistutkinnon suorittava Minca-Maarit Jylhä, Hämeenkyrö, Eerikki Ketola, Hämeenkyrö, Heidi Lehtinen, Hämeenkyrö, Micaela Leväsluoto, Ikaalinen, Tiia Mäkelä, Ikaalinen, Jemina Savikari, Hämeenkyrö, Veeti Silmu, Hämeenkyrö, Susanna Säily, Ikaalinen ja Lotta Yrjölä, Hämeenkyrö.

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon suorittavat ka automaatioasentajaksi ja sähköasentajaksi valmistuvat Severi Alho, Hämeenkyrö, Siiri Asula, Hämeenkyrö, Otto Fagerroos, Hämeenkyrö, Aleksi Hallia, Ikaalinen, kaksoistutkinnon suorittava Elias Itäpää, Ikaalinen, Akseli Jokinen, Hämeenkyrö, Laura Kapee-Kylmäniemi, Ylöjärvi, Vili Kilpi, Nokia, Niklas Koskensalo, Hämeenkyrö, Toni Koskiranta, Hämeenkyrö, Elias Laurila, Ylöjärvi, Aaro Mäenpää, Hämeenkyrö, kaksoistutkinnon suorittava Eero Naskali, Hämeenkyrö, Mikko Nuotio, Hämeenkyrö, Henri Nyppeli, Ylöjärvi, Arttu Pulkkinen, Ikaalinen, Joona Rantee, Ylöjärvi, Mikko Saukkokoski, Ikaalinen, Konsta Tanner, Hämeenkyrö, kaksoistutkinnon suorittava Matias Tienari, Hämeenkyrö ja Janne Uusiluoma, Ylöjärvi.

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon suorittavat ja automaatioasentajaksi valmistuvat Anton Konttinen, Ylöjärvi, Pekka Leskinen, Tampere, Saku Mäenpää, Tampere, Kasimir Niinimäki, Ikaalinen, Joann Toomik ja Eino Tyrväinen, Janakkala.

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon suorittavat ja sähköasentajaksi valmistuvat Leevi Kallio, Nokia, Aleksi Koivisto, Hämeenkyrö, Pauli Marjamäki, Hämeenkyrö, Miika Mattila, Hämeenkyrö, Miro Näsi, Ikaalinen, Juuso Peltomaa, Hämeenkyrö, Arttu Poskiparta, Hämeenkyrö, Timo Rantamäki, Hämeenkyrö ja Teppo Välimäki, Ylöjärvi.

Talotekniikan perustutkinnon suorittavat ja putkiasentajaksi valmistuvat Juhani Kerttula, Hämeenkyrö, Jani Kuusisto, Sastamala ja Ari-Pekka Vuorinen, Sastamala.

Saskyn Ammatti-instituutti Iisakin Parkanon toimipisteessä kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon suorittavat ja koneistajaksi tai levyseppähitsaajaksi valmistuvat Valtteri Ahola, Parkano, Matti Hakanen, Kankaanpää, Aleksi Järvenpää, Parkano, Miikka Kaskenviita, Parkano, kaksoistutkinnon suorittava Julius Rytsy, Parkano, Roope Savisto, Ikaalinen, Alex Salomäki, Parkano ja Pyry Sirola, Parkano.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittavat ja lähihoitajaksi valmistuvat Mirkka Joensuu, Kihniö, Ellanoora Impponen, Parkano, Minna Kuusikoski, Parkano, Jetro Kärkkäinen, Parkano, Saija Lannetta, Parkano, Asta Leinonen, Hämeenkyrö, Anne Mäensivu, Jämijärvi, Silja Pöyhölä, Parkano, Johanna Rahkola, Parkano, Sami Raiskio, Parkano, Päivi Uusitalo, Parkano, Minna Veikkola, Parkano ja Antti Vesanto, Parkano.

Saskyn Ammatti-instituutti Iisakin, Osaran maaseutuopetusyksikössä luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon suorittavat ja luontoalan osaamisalalta luonnonvaratuottajaksi valmistuvat Wilhelmiina Haapala, Savitaipale ja Heli Suoninen, Helsinki.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon suorittavat ja luontoalan osaamisalalta luonto- ja ympäristöneuvojaksi valmistuvat Anni Eskonen, Tampere, Maria Jokela, Pirkkala, Minna Kankainen, Jyväskylä, Jenni Maaniitty, Tampere, Venla Seittenranta, Ylöjärvi, Laura Seppänen Tampere ja Tommi Toivikko, Nokia.

Maatalousalan perustutkinnon suorittavat ja maatilatalouden osaamisalalta maaseutuyrittäjäksi valmistuvat Sanni-Maria Heikkilä, Nokia, Emilia Kreander, Ikaalinen, Tanja Mikkola, Tampere, Eetu Mörtti, Sastamala, Anu Rimmi, Ylöjärvi ja Aamu Virtanen, Pirkkala.

Maatalousalan perustutkinnon suorittaa ja maatalousteknologian osaamisalalta maaseutuyrittäjäksi valmistuu kaksoistutkinnon suorittava Sanna Korpihalla, Ikaalinen.

Saskyn Ikaalisten kauppaoppilaitoksesta liiketoiminnan perustutkinnon suorittavat ja merkonomiksi valmistuvat Anni Heikkilä, Ikaalinen, Niina Heino, Hämeenkyrö, Elina Helenius, Hämeenkyrö, Liisa Hellsten, Hämeenkyrö, Tiia Huikku, Ikaalinen, Toni Jokela, Hämeenkyrö, Jenni Jokipelto, Hämeenkyrö, Melany Kaasik, Ikaalinen, Kerttu Kanko, Ikaalinen, Sara Kauranen, Ikaalinen, Outi Koiranen, Lempäälä, Sofia Kylä-Nikkilä, Hämeenkyrö, Elisa Lehtinen, Hämeenkyrö, Hanna Lehtola, Kouvola, Nestori Marjamäki, Ikaalinen, Pirjo Marttila, Pälkäne, Jonna Määttä, Ikaalinen, Onni Pesonen, Ikaalinen, Joonatan Pihlava, Ikaalinen, Minna Saapunki, Ikaalinen, Maria Salonen, Tampere, Outi Saloniemi, Ylöjärvi, Jasmine Suuriniemi, Ikaalinen, Elina Tuominen, Sastamala, Riitta Valkinen, Ylöjärvi, Olivia Viitaharju, Parkano ja Susanna Välimäki, Hämeenkyrö.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaa ja lähihoitajaksi valmistuu Maija Ahonen, Ikaalinen.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon suorittavat ja datanomiksi valmistuvat Miska Fält, Sastamala, Ville Kalliomäki, Ikaalinen, Eero Lindberg, Hämeenkyrö, Sanna Malmila, Hämeenkyrö ja Eve Rajamäki, Parkano.

Sataedusta valmistuvat

Sataedussa lukuvuonna 2021–2022 sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittavat, lähihoitajaksi valmistuvat ja ikääntyvien hoitoon ja kuntoutumiseen erikoistuvat Tarja Ahola, Ikaalinen, Heidi Sällilä, Jämijärvi, Vengile Gayasco, Ylöjärvi ja Ann Teban, Ylöjärvi.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittavat, lähihoitajaksi valmistuvat ja sairaanhoitoon ja huolenpitoon erikoistuvat Tiina Korpinen, Ikaalinen, ja Heli Leppänen, Jämijärvi.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaa, lähihoitajaksi valmistuu ja vammaistyö erikoistuu Merja Heiskala, Jämijärvi.

Vanhustyön erikoisammattitutkinnosta tutkinnon osan suorittavat Sari Leppihalme, Jämijärvi ja Anu Suoniemi, Jämijärvi.

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon suorittavat ja sähköasentajajaksi ja automaatioasentajaksi valmistuvat Niko Harju, Jämijärvi, kaksoistutkinnon suorittava Jore Iivonen, Jämijärvi ja Kalle Peurala, Jämijärvi.

Liiketoiminnan perustutkinnon suorittaa ja merkonomiksi valmistuu Reetta Salo, Jämijärvi.

Kaikki valmistuvat eivät ole antaneet lupaa nimensä julkaisuun, joten heidän nimiään ei löydy tästä uutisesta.

Tunnetko jonkun valmistuvan, jonka nimi puuttuu listalta? Kerro meille ammattiin valmistuvan ja oppilaitoksen nimi osoitteeseen toimitus@oivaseutu.fi. Onnea valmistuville!

Uutinen päivittyy.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

IKAALINEN 23.4.2024 12:30 Tilaajille

Valtakunnallinen kulttuurikilpailu SAKUstars kokoaa Ikaalisiin lähes 600 osallistujaa –Kilpailulajeja on karaokesta kannustushuutoihin

PÄÄKIRJOITUS 3.4.2024 06:00 Tilaajille

Pääkirjoitus: Toisen asteen oppilaitokset tuovat pitovoimaa – Harva vanhempi haluaa päästää 15-vuotiaan asumaan omilleen

IKAALINEN 28.3.2024 09:00 Tilaajille

Hato Oy urakoi Saskyn opetustilojen laajennuksen Ikaalisiin noin 1,4 miljoonalla eurolla

IKAALINEN 27.3.2024 07:00 Tilaajille

Virolaiset opiskelijat Ikatalla vaihdossa: Nyt pääsee suunnittelemaan omia töitä

OIVASEUTU 25.3.2024 13:00 Tilaajille

Sasky teki lähes 800 000 euron ylijäämäisen tuloksen – Tutkintoja suoritettiin ennakoitua enemmän