OIVASEUTU 12.1.2022 17:00

OivaMainos valmistaa jatkossa Ylä-Satakunnan mainokset- ”On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö naapurilehden kanssa”Seutulehti UutisOivan yhteydessä toimiva Mainostoimisto OivaMainos alkaa helmikuussa valmistaa Oivan mainosten lisäksi Parkanossa, Karviassa ja Kihniöllä ilmestyvän paikallislehti Ylä-Satakunnan mainokset.

– On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö naapurilehden kanssa. Meillä on vahva osaaminen sekä printtilehden mainoksissa että bannerimainonnassa, joten toiminnan laajentaminen tähän suuntaan on luontevaa, toimitusjohtaja Katri Linnikko toteaa.

Jo viime vuonna OivaMainos laajensi tekemistään UutisOivan lisäksi muihin lehtiin, kun mainostoimistossa alettiin valmistaa Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan kolmesti vuodessa ilmestyvää jäsenlehteä.

Moni paikallinen yrittäjä on myös luottanut OivaMainoksen osaamiseen markkinoinnissaan. Mainostoimistossa tehdään muun muassa taittotöitä, esitteitä, kuvituksia, ikkunateippauksia, mainosvideoita sekä verkkosivuja.

OivaMainoksen asiakkuuspäällikkö Natasha Hjelm nostaakin mainostoimiston vahvuudeksi sen, että siellä tartutaan ennakkoluulottomasti sekä pienten että isojen yritysten tarjoamiin haasteisiin.
– Tavoitteemme on olla helposti lähestyttävä mainostoimisto, joka pyrkii aidosti auttamaan asiakkaitaan ja viemään heidän markkinointiaan eteenpäin.

Mainostoimistossa työskentelevät Hjelmin lisäksi graafiset suunnittelijat Opri Keskinen ja Sini Kulmala.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää