Kaupallinen artikkeli 8.3.2021 14:22

OivaMainos taipuu moneen – ja nopeasti

Mainostoimisto, jossa kynnys on matalalla. Mainostoimisto, josta saa pienellä vaivalla lähes kaiken, mitä yrittäjä markkinointiinsa tarvitsee: käyntikortit, julisteet, flyerit, kotisivut, some-sivut, oman logon tai apua markkinointikampanjan suunnitteluun. Näistä ajatuksista syntyi mainostoimisto OivaMainos.
OivaMainos toimii osana Seutulehti UutisOivaa, koska mainostoimistossa työskentelevät graafiset suunnittelijat Natasha Hjelm ja Sini Kulmala tekevät kaikki lehden mainokset, taiton ja omat markkinointimateriaalit. Sen myötä mainostoimiston osaajilla on jo entuudestaan käsitys monen asiakkaan käyttämästä tyylistä, jota toki voidaan aina tarvittaessa päivittää.
– Meillä on talossa valtavasti graafista osaamista, joten aloimme miettiä, miksi emme tarjoaisi sitä asiakkaidemme käyttöön myös muussa markkinoinnissa kuin meillä olevissa mainoksissa. Monet yrittäjät ovat kiireisiä, joten yhteistyö entuudestaan tutun toimijan kanssa on paljon helpompaa ja joustavampaa kuin se, että lähtisi hakemaan tekijää jostain kauempaa, yhtiön toimitusjohtaja Katri Linnikko ja mediamyyjä Maise Autero arvelevat.
Erilaisten painotöiden lisäksi OivaMainoksessa on tehty viime aikoina asiakkaiden kotisivuja ja muuta digitaalista markkinointia.
– Asiakkaalla ei tarvitse olla kuin pieni ajatus siitä mitä hän haluaa. Yhdessä voimme lähteä viemään ajatusta eteenpäin ja suunnitella asiakkaalle mieluisan kokonaisuuden, Maise Autero vinkkaa.

Nopea ja notkea

Lehtitalon asiakkaiden lisäksi mainostoimistoon on löytänyt tiensä myös moni muu markkinointiapua kaipaava. Yritysten lisäksi mainostoimiston asiakaskunnassa on niin yhteisöjä kuin yksityisasiakkaitakin.
Yhdeksi OivaMainoksen valttikortiksi Linnikko nostaa nopeuden.
– Me olemme pieni talo, joten pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin nopeallakin aikataululla. Organisaatiomme on varsin notkea, Linnikko toteaa.

Mainostoimisto OivaMainos

puh. 044 558 9301, oivamainos@oivaseutu.fi

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

MIELIPIDE 11.10.2021 06:00 Tilaajille

Lukijalta: Ajoitukset kohdillaan Ikaalisissa – ”Menestystä molemmille hankkeille”

MIELIPIDE 10.10.2021 06:00 Tilaajille

Lukijalta: Ei säästön takia voi siirtää uuteen paikkaan – eikö itsemääräämisoikeus koske kehitysvammaisia?

JÄMIJÄRVI 7.10.2021 10:00 Tilaajille

Jämijärvi alkaa laskuttaa paljon aikaa vievästä tiedonhausta

PÄÄKIRJOITUS 7.10.2021 06:00 Tilaajille

Pääkirjoitus: Aluevaltuustoon tarvitaan paikallista ääntä – harva kaupunkiseudulla asuva osaa tai haluaa ajatella palveluita täkäläisen käyttäjän näkökulmasta

KOLUMNI 6.10.2021 19:00 Tilaajille

Kolumni: Polkkatukat ja pirtupöksyt