IKAALINEN 3.1.2022 13:00

Nouski palkitsi parhaitaan: Seura muisti myös nuoria ja pienimpiään

Terhi PalonenIkaalisten Nouseva-Voima on palkinnut kauden parhaitaan ja antanut muita tunnustuksia seuran suunnistajille.


Seuran parhaaksi suunnistajaksi valittiin Eetu Savolainen, joka oli kauden 2021 Suomen miesten rankiykkönen. Lisäksi hän voitti Suunnistusliigan ja otti hopeaa pitkän matkan SM-kilpailussa.

Seuran paras nuori suunnistaja oli Meeri Niemenmaa. Topin pytty -nimeä kantavan kannustuspalkinnon sai Samra Pohjonen.

Nouskin päättäjäisissä muistettiin myös nuoria suunnistajia. Heistä Suunnistusliiton luokkasuunnistajia ovat Meeri Niemenmaa, Elsa Talonen, Elsa Myllymäki, Eliel Kärkkäinen, Samra Pohjonen, Linus Kärkkäinen, Roni Nummela, Reetta Niemenmaa, Milla Aaltonen ja Aada Vitikainen.


Pienimpiä suunnistajia palkitaan Nouskilla seuraavilla ”arvonimillä”: Rehti Retkeilijä <Harjoittelu tulevalle kaudelle on jo aloitettu

Nouskin väki vietti kauden päättäjäisiä ja piti syyskokoustaan Nouskin talolla Riitialassa itsenäisyyspäivän aattona.
Syyskokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat sekä hyväksyttiin ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Johtokunnan kokoonpanoon ei tullut muutoksia, vaan erovuoroiset valittiin jatkokaudelle.


Samaisena viikonloppuna edustusryhmä käynnisti harjoittelun tulevalle kaudelle. Leiripaikkana toimi Luhalahden Sipsiö. Kovista pakkasista huolimatta ohjelmassa oli suunnistusta Luhalahdessa ja mäkivetoja kylpylän vanhassa laskettelurinteessä. Leiri vietiin päätökseen pitkällä lenkillä itsenäisyyspäivän aamuna.

Mukana oli kaikkiaan kymmenkunta edustusryhmän miestä. Osanottajamäärää laski samaan aikaan käyty maajoukkueleiri, jossa Nouskilta oli mukana kaksi miestä.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

JÄMIJÄRVI, IKAALINEN 25.10.2021 11:00 Tilaajille

Kylmä sää ei karkottanut suunnistajia Jämiltä, kun kaikkiaan 780 osallistujaa kiersi rasteja Jämin kankailla – seuraavan suunnistusmaratonin ajankohta on päätetty

IKAALINEN, JÄMIJÄRVI 20.10.2021 11:00 Tilaajille

Jämin suunnistusmaratonille on ilmoittautunut 750 pihkaniskaa – Jämin mäntykankaat tarjoavat kovakuntoisille vauhdikkaan suunnistusmaaston

HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN 19.10.2021 09:45 Tilaajille

Onnistumisia seudun nuorille suunnistajille KLL-kilpailuissa – Hämeenkyrön joukkue kiri muun muassa Oulun ja Helsingin ohi

IKAALINEN/TAMPERE 18.10.2021 15:00 Tilaajille

Juho Ylinen viides SM-erikoispitkillä – Vesa Taanila pokkasi SM-hopeaa

IKAALINEN/HAMINA 27.9.2021 10:30 Tilaajille

Aleksi Karppinen SM-yön yhdeksäs – Eetu Savolainen Suunnistusliigan voittaja