MIELIPIDE 9.4.2022 13:00

Lukijalta: Onko Hämeenkyrön terveyskeskuksen muutokset mietitty loppuun asti? – ”Kuulin aivan kaiken, mitä kopista puhuttiin”



Käväisin 22. maaliskuuta ensi kerran hyvin pitkästä aikaa asioimassa Hämeenkyrön terveyskeskuksessa ja huomasin asiakaspalvelussa huomattavia muutoksia. Hienoa, että tehdään uudistuksia ja yritetään parantaa palvelua. Mutta tällä kertaa ei voi antaa pelkkää kiitosta muuta kuin ystävällisestä asiakaspalvelusta. Vastaanotolle ilmoittautuminen koneen avulla on hyvä uudistus, joka nopeuttaa asioiden hoitoa. Mutta miksi kyseinen laite on piilotettu seinämän taakse pieneen koloon. Itse en huomannut sitä lainkaan. Luulisin, että monet kävijät edelleen jonottavat asiakastoimistoon. Ilmoittautuminen pitäisi mielestäni tapahtua paikassa, jonka jokainen näkee heti sisään astuessaan.

Asiakastoimistokin on muuttunut niin, että sen ovea ei heti löydä. Sitten pitää seistä jonossa odottamassa. Jono voi kulkea hitaastikin, koska toinen asiakaspalvelupiste on poistettu.
Pitäisi ottaa huomioon, että jonossa voi olla vanhuksia ja sairaita ihmisiä ja pieniä lapsia. Tässä kohdassa olisi hyvä olla jonotusnumero, jotta odottajat voivat istua penkeissä.
Asiakaspalvelu toimii nyt omassa pienessä huoneessa. Jos tarkoitus on varjella asiakkaiden asioinnin yksityisyyttä, niin uudistus on epäonnistunut täysin. Puhe tuosta kopista kuuluu penkeille aivan yhtä hyvin kuin ennenkin. Kuulin aivan kaiken, mitä kopissa puhuttiin. Sikäli uudistus on mennyt mönkään, mutta toivottavasti edes henkilökunnan suojaaminen on parantunut.
Kaikista huomautuksistani huolimatta pidän terveyskeskustamme edelleen paikkana, jossa on mukava asioida.
Ja palvelu on aina ollut hyvää.

Markus Kiviniitty

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN/PARKANO 15.1.2024 12:00 Tilaajille

Pirha on ohjaamassa päivystykseen hakeutuvat etelään, minne unohtui Parkano?

HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN 30.11.2023 11:34 Tilaajille

UutisOivan lähteet: Ikaalisten ja Hämeenkyrön viikonloppupäivystykset loppuvat jo tammikuussa

MIELIPIDE 18.10.2023 14:00 Tilaajille

Napakat 18.10. : ”Toivottavasti kansa paranee terveyskeskuksia sulkemalla”

HÄMEENKYRÖ 18.10.2023 13:00 Tilaajille

Liisa Kivimäellä on lääkkeet ottamatta, koska lääkäriaikaa ei heru – Pirha ihmettelee: ”Epätavallinen tilanne”

MIELIPIDE 13.10.2023 13:00 Tilaajille

Lukijalta: Ei ihme, että Ikaalisten terveyskeskusta ollaan lakkauttamassa – ”Sain niin huonoa palvelua, että vaihdoin hoitopaikaksi Hämeenkyrön”