IKAALINEN 12.12.2022 17:00

Ikaalisten Urheilijoiden nuoret taekwondon harrastajat voittivat tukun mitaleita SM-kilpailuissa

Ikaalisten Urheilijoiden kamppailujaosto teki historiallisen hyvän tuloksen taekwondon SM-kisoissa 3. joulukuuta. Jaoston urheilijat nimittäin saavuttivat kolme suomenmestaruutta ja neljä hopeaa.

Lisäksi SM-kisoissa jaettiin palkinnot vuodesta vuoden liigasta, jossa kamppailujaosto saavutti neljä liigamestaruutta ja yhden kolmannen sijan. Seurana IU:n kamppailujaosto ylsi kaikkien seurojen joukosta neljännelle liigasijalle.
Enna Luiro voitti kultaa sarjassa C1-51 kg ja hopeaa sarjassa C1-55 kg. Lisäksi hän saavutti liigamestaruuden sarjassa C1-51 kg.
Theo Silvennoinen voitti kultaa sarjassa C1-41 kg. Liigamestaruuden hän voitti sarjoissa C1-38 kg ja C1-43 kg.
Caro Silvennoinen saavutti hopeaa sarjassa B1-48 kg ja kultaa sarjassa B1-51 kg. Liigamestari hän oli sarjassa B1-48 kg.
Helmi-Alina Rinneheimo saavutti hopeaa kahdessa sarjassa eli B1-52 ja Hopeaa B1-55.
Emilia Koivunen saavutti liigapronssia sarjassa D1-46 kg.