IKAALINEN 10.12.2021 12:15

Ikaalisiin rantautuu ensi kesänä uusi festivaali – Esiintyjälistalla Kaija Koo, Stig, Eppu Normaali...

Nina YlinenIkaalisten kylpylän alueelle saapuu ensi kesänä uusi kaupunkifestivaali. Kesäkuun toisena viikonloppuna järjestettävän Ikaalinen Soi -festivaalin tähtikattauksessa nähdään muun muassa Eppu Normaali, Jonne Aaron, Kaija Koo, Vesterinen Yhtyeineen, Stig ja Suvi Teräsniska.

Festivaalia järjestää tamperelainen RH Entertaiment Oy. Kaksipäiväinen festivaali saapuu Ikaalinen Spa & Resortin sekä sen ranta-alueelle 10. kesäkuuta ja 11. kesäkuuta. Tapahtumalla on 18 vuoden ikäraja. Esiintyjiä nähdään kahdella eri lavalla. Lisäksi alueelle on tarkoitus tulla lukuisia ruoka- ja juomapisteitä.

RH Entertainment on toteuttanut useita kylpylälle musiikkikeikkoja jo tänä syksynä.
– Yhteinen halumme on myös kehittää festivaalitarjontaa, joita tulevaisuudessa voidaan nähdä Ikaalisissa useammin, kertoo Ikaalinen Spa & Resortin toimitusjohtaja <

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

IKAALINEN 17.9.2022 15:00 Tilaajille

Ikaalinen Spa kattaa Areenan täyteen tähtiä – lavalla nähdään muun muassa Uriah Heep, Haloo Helsinki ja Paula Vesala

IKAALINEN 12.9.2022 11:00 Tilaajille

Ikaalinen Spa & Resort etsii ratkaisuja energiakriisin hintapaineisiin ja kantaa huolta kuluttajien sähkölaskuista – ”Lääkkeet siihen, että ihmisten ja erityisesti perheiden ostovoima säilyy, ovat meille tärkeitä”

PÄÄKIRJOITUS 10.8.2022 13:00 Tilaajille

Pääkirjoitus: Matkailu kaipaa omalaatuisia ideoita – ”Suomen kesä on tupaten täynnä toreja, konsertteja, pikkufestareita ja myyjäisiä”

IKAALINEN 13.6.2022 11:00 Tilaajille

Ikaalinen Span lauantain festariliput myytiin lähes loppuun – ”Tupa oli täynnä iloisia asiakkaita ja on mukava fiilis viikonlopun jälkeen”

IKAALINEN 10.6.2022 21:00 Tilaajille

Ikaalinen Soi sai juhlijat railakkaalle tuulelle – Festarikesän avajaisista aiotaan ottaa kaikki ilo irti hiljaisten koronavuosien jälkeen