IKAALINEN 18.5.2022 15:00

Ikaalinen käynnisti sivistysjohtajan haun – haastatteluryhmä nimettiin

Terhi Palonen

Kaupunki on aloittanut uuden sivistysjohtajan rekrytoinnin. Kaupunginhallitus päätti aloittaa sivistysjohtajan valintaprosessin sen
jälkeen, kun nykyinen sivistysjohtaja jättää eroanomuksen. Kaupunginhallitus nimesi haastatteluryhmään valtuuston puheenjohtajan Arto Ojakosken, sivistyslautakunnan puheenjohtajan Esko Tapiaisen, Ilmo Kallin, Henna Koiviston, Kalle Mäkelän ja Pia Laakson sekä viranhaltijoista Eeva Viitasen ja Tapio Ala-Rautalahden.

Kaupungin sivistysjohtaja Tapio Ala-Rautalahti on valittu Ylöjärven Siltatien yhtenäiskoulun rehtoriksi. Hän aloittaa tehtävässä 3. lokakuuta 2022.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, opettajan pätevyys, opetushallinnon tutkinto tai vastaava

sekä kokemusta johtamis- ja opetustehtävistä. Lisäksi ansioksi katsotaan hyvä kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen tuntemus. Hakijalta odotetaan myös kehittävää työotetta ja muutosjohtamisen taitoja.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää