HÄMEENKYRÖ, VILJAKKALA 1.4.2021 09:00

Hämeenkyrönväylän ylimääräistä maa-ainesta päätyi Mihariin

UutisOiva

Surkeiden sattumusten sarja johti siihen, että tuhansia kuutioita Hämeenkyrönväylän työmaalta siirrettävää maata päätyi Hämeenkyrön Mihariin.

Hämeenkyrönväylän alta siirretään kokonaisuudessaan noin 200 000 kuutiota hienojakoista silttiä tietyöprojektin aikana. Maamassat on ollut tarkoitus ajaa Haverin vanhan kultakaivoksen rikastushiekka-alueen suojaksi.
Nyt osa maasta on päätynyt pellolle Mihariin. Epäonninen maankuljetuskuski Lasse Lentohiekka luki viikon 10 UutisOivaa ja uskoi kansivinkkiä, jossa väitettiin, että väylämaita kuljetettaisiin Mihariin.
– En sen kummempia ajatellut, vaan lähdin ajelemaan kohti Miharia. Vähän ihmetytti, ettei minulle annettu sen tarkempia ajo-ohjeita, mutta lähdin nyt kuitenkin, Lentohiekka kertoo.
– Kasailin maita joutilaana olevalle pellolle.
Vaan löytää Lentohiekka tapahtuneesta kultareunuksenkin: hän saa ajosta palkkaa kilometrien mukaan, joten taloudellisesti hän jää plussan puolelle.

Aprillia!

Tänä vuonna päätimme aprillata oikein kunnolla tekemällä aprillijutun jokaiselta levikkialueemme paikkakunnalta. Tässä oli niistä yksi.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

VILJAKKALA/YLÖJÄRVI 1.4.2021 11:00 Tilaajille

Viljakkalassa pääsee frisbeegolfaamaan työllisyyskokeilun ansiosta

JÄMIJÄRVI 1.4.2021 10:00 Tilaajille

Jämijärvi järjestää nimikilpailun – Uhrilähteelle halutaan uusi nimi