Mielipiteet 21.5.2021 08:00

Ehdokkaalta: Yhteistyöllä Ikaalisten hyväksi

Tulevaisuudessa on kunnan talous pidettävä kunnossa ja rakenteellisia uudistuksia tulee tehdä. Tulee kriittisesti tarkastella kunnan eri toimintoja ja tehdä kestävää taloutta, tukea päätöksiä ja uudistuksia. Tällä tavoin pystymme turvaamaan hyvät palvelut kuntalaisille myös jatkossa. Kuntayhteistyötä jatkettaessa mahdollistetaan osa palveluista.
Kunnan on pidettävä tieverkosto kunnossa. Hyvä tieverkoston kunto turvaa haja-asutusalueiden ympärivuotisen asumisen. Hyvä tiestön kunto yhdistettynä vahvaan kotisairaanhoitoon antaa myös ikäihmisille mahdollisuuden asua pitkään omassa kodissaan. Ikaalisten kylät on tärkeää pitää sekä elin – että vetovoimaisina täynnä elämää. Kyliä ei pidä unohtaa päätöksenteossa.
Kaupungin vetovoimaisuutta yrityksille ja uusille asukkaille tulee kehittää. Entistä paremmin tulee hyödyntää Ikaalisten helppo saavutettavuus. Millä keinoin Ikaalinen voi erottua muista kolmostien varrella olevista kunnista?
Laadukkaista kasvatus- ja kulttuuripalveluista tulee pitää kiinni. Ne ylläpitävät perheiden sekä lasten ja nuorten hyvinvointia että terveyttä. Liikuntapalveluiden ja harrastusmahdollisuuksien kehittämistä ja tukemista tulee tehdä jatkossakin huomioiden palveluiden kattavuus vauvasta vaariin.
Käyttämällä kunnassa lähellä tuotettua lähiruokaa tuetaan samalla paikallisia yrityksiä ja saadaan taatusti puhdasta ja terveellistä ruokaa ilman monimutkaisia kuljetus- ja toimitusketjuja.

Aimo Salo
kuntavaaliehdokas, keskusta
Ikaalinen

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

Mielipiteet 7.6.2021 15:30 Tilaajille

Ehdokkaalta: Avoimuutta, yhteistyötä koko Ikaalisten hyväksi

Mielipiteet 4.6.2021 12:00 Tilaajille

Ehdokkaalta: Oikeutta ja tasa-arvoa ympäristönsuojeluun

Mielipiteet 3.6.2021 18:00 Tilaajille

Miksi äänestää nuorta?

Mielipiteet 3.6.2021 13:00 Tilaajille

Ehdokkaalta: Perheet keskiöön

Mielipiteet 3.6.2021 12:00 Tilaajille

Ehdokkaalta: Minun Ikaalinen