Mielipiteet 21.5.2021 10:00

Ehdokkaalta: Kuntien itsehallintoajan tärkeimmät vaalit ovat ovella!

Jokaisella ajalla on omat ristinsä ja ilonaiheensa. Valtuusto on voimakkaimmillaan silloin, kun päättäjiä on kaikista ikäryhmistä opiskelijoista eläkeläisiin ja useista ammateista.
Ikaalisissa sote- esitys tulee viemään toteutuessaan nyt valittavilta valtuutetuilta reilusti yli puolet kuntien ydintehtäviin kuuluvasta päätösvallasta.
Miten siinä muutoksessa selviydymme edelleen kehittyvänä kaupunkina oman elinvoimamme varassa ja yhteistoimintahankkeissa naapurikuntien kanssa.
Asukaskehityksen muuttaminen positiiviseksi ja työpaikkojen tuloksia tuottava hankinta edellyttää tiiviimpää yhteistyötä työssäkäyntialueiden kuntien kanssa.
Luoteis- Pirkanmaalle tarvitaan lisää työpaikkoja ja niille työntekijöitä, jotka sitten päättävät elinvoiman ja palveluiden perusteella, missä kunnassa haluavat asua, opiskella ja harrastaa!
Se on meistä itsestä ja nyt valittavista kuntapäättäjistä kiinni! Ikaalilaisilla on parhaat edellytykset ratkaista omat ongelmansa nyt tunnetuista asioista ja uusista haasteista.
Ikaalisten kaupungilla on historiansa, kulttuurinsa ja sijaintinsa puolesta luontaiset edellytykset selviytyä voimakkaasti kasvavan Tampereen lähipiirissä, sekä nyt remontissa olevan kehittyvän ruoka- ja teollisuusvaltatienä tunnetun kolmostien yhteydessä!
Aloitin aikoinaan nuorisolautakunnan puheenjohtajana ja nyt olen saanut toimia tällä valtuustokaudella valtuuston puheenjohtajana.
Lisäksi olen voinut kuulua Pirkanmaan muiden kuntien edustajien kanssa Pirkanmaan soteuudistuksen ohjaustyöryhmään.
Hyvin nopeasti valtuutetun alkutaipaleellani tuli tarve myös lautakuntien yhdistämiseen. Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnan puheenjohtajana osallistuin usean lautakunnan yhteistoiminnan kehittämiseen ja sain kokea yhteisöllisyyden voiman.
Nyt on soteuudistus ovella ja siinä ohessa kuntien rakenteita ja toimintatapoja tarkastellaan elinvoiman edellyttämillä toimintatavoilla.
Edessä on suuria päätöksiä, joissa tarvitaan ikoolihlaista edunvalvontaa.

Reijo Leppänen
kuntavaaliehdokas, SDP
Ikaalinen

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

Mielipiteet 7.6.2021 15:30 Tilaajille

Ehdokkaalta: Avoimuutta, yhteistyötä koko Ikaalisten hyväksi

Mielipiteet 4.6.2021 12:00 Tilaajille

Ehdokkaalta: Oikeutta ja tasa-arvoa ympäristönsuojeluun

Mielipiteet 3.6.2021 18:00 Tilaajille

Miksi äänestää nuorta?

Mielipiteet 3.6.2021 13:00 Tilaajille

Ehdokkaalta: Perheet keskiöön

Mielipiteet 3.6.2021 12:00 Tilaajille

Ehdokkaalta: Minun Ikaalinen