Mielipiteet 7.6.2021 15:30

Ehdokkaalta: Avoimuutta, yhteistyötä koko Ikaalisten hyväksi

Luottamustoimissani olen aina edellyttänyt, että esille tulevia asioita ei pimitetä, eikä päätöksentekoa vääristellä. Olen ajanut rehellisyyttä, avoimuutta ja oikeudenmukaisuutta päätöksien teossa. Olen toiminut kaupunkimme ja kuntalaistemme edun mukaisesti.

Talouden tasapainottaminen: Liikuntahalli on tärkeä, mutta esitin vielä kaupungin budjettikokouksessa 2020, että hanketta siirrettäisiin, kunnes vanhoja alijäämiä on saatu katettua. Äänestyksessä hävisimme. Esitin myös, että kaupunki säilyttäisi yksityistieavustukset kolmen talouden tieosuuksilla, hävisimme. Päätökseksi tuli, pitää olla viisi taloutta tieosuudella jota kaupunki tukee. Oli pettymys, että myös muutama haja-asutusalueen valtuutettu äänesti esitystäni vastaan.
Uuden valtuuston ensimmäisinä tehtävinä on palauttaa yksityistieavustukset kolmen talouden tieosuuksille ja varmistaa kyläkouluverkoston säilyminen vuosiksi eteen päin. Aina ei voida säästöjä hakea lapsista ja peruspalveluista. Elinvoimaiset kylät ovat kaupungin etu. Pitäisi pystyä näkemään kokonaisuus. Lapsissa on meidän tulevaisuus. Sivukylillä on yhtä tärkeää, kuin keskustassa säilyttää lasten kerhot, päiväkodit ja koulut sekä muut harrastusmahdollisuudet eri ikäryhmille. Emmekä voi unohtaa vanhempia sukupolvia, jotka ovat meidän ja kaupunkimme eteen töitä tehneet.
Elinkeinotoimen kehittäminen: Palvelemaan Ikaalilaisia yrityksiä ja yrittäjiä sekä hankkimaan uusia yrityksiä ja yrittäjiä. Asukasmarkkinointia tehostettava koko kaupungin alueelle. Patrakan mäki pittää mahdollisimman pian saada teollisuustonttikäyttöön, jotta meillä olisi mitä markkinoimme. Meillä ei ole kolmostien varrella minkäänlaisia informaatiotauluja, kuten muilla kaupungeilla on.
Toivolansaari: Leirintäalue pitäisi yksityistää palveluiden kehittämisen ja tehostamisen vuoksi. Muuten Toivolansaari voi olla koskematon, pidän aluetta Kultarantana.
Ranta-alueet: Kaavoituksen yhteydessä tulee kaikille kylille varata riittävä virkistätymisalue ja myös venepaikat sekä veneenlaskupaikat.

Ari Heiska

kuntavaaliehdokas, PS
Ikaalinen

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

Mielipiteet 4.6.2021 12:00 Tilaajille

Ehdokkaalta: Oikeutta ja tasa-arvoa ympäristönsuojeluun

Mielipiteet 3.6.2021 18:00 Tilaajille

Miksi äänestää nuorta?

Mielipiteet 3.6.2021 13:00 Tilaajille

Ehdokkaalta: Perheet keskiöön

Mielipiteet 3.6.2021 12:00 Tilaajille

Ehdokkaalta: Minun Ikaalinen

Lukijat 2.6.2021 12:00 Tilaajille

Ehdokkaalta: Uudistuva ja elinvoimainen Hämeenkyrö