Apassit nousi kovalla väännöllä Neloseen

apassit hämeenkyröTiukan pelin taistellut hämeenkyröläinen Apassit nousi neloseen.

HÄMEENKYRÖ. Apassien miesten edustusjoukkue sai lauantaina 26. syyskuuta kautensa päätökseen vierasottelussa LeKi-futista vastaan. Panos viimeiseen otteluun oli kaikista kovin: ottelun voittaja nousisi nelosdivisioonaan ensi kaudeksi. Apasseille tuli lisäksi tieto juuri ennen ottelun alkua, että myös tasapeli riittää nousuun.

Ottelun ensimmäinen puoliaika mentiin tiukasti Apassien komennossa. Pallo liikkui mallikkaasti, ja vieraiden maaliin asti päästiin jakson puolivälissä, kun Apassit-legenda Paavo Leskinen tuikkasi kantapäällä pallon maaliviivan yli Tomi Niirasen passista. ”Leki” alkoi ottaa jakson lopulla ottelua enemmän haltuunsa, mutta maaleja ei enempää nähty.

Toiselle jaksolle Apassit joutuivat muuttamaan taktiikkaa lukuisien loukkaantumisten ja pikkuvaivojen vuoksi. LeKi otti ottelun komentoonsa, kun rikkonainen Apassi-lauma koitti vain pitää oman maalinsa puhtaana. Tässä onnistuttiin melkein, kunnes LeKi varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla sai ansaitsemansa tasoituksen. Lisäosumia ei nähty huolimatta tuomarin antamasta kuudesta lisäminuutista, joten Apassien juhlat saivat käynnistyä.

Tämä oli uskomaton suoritus vasta viime kaudella vitosdivisioonaan nousseelta joukkueelta. Nyt joukkue siirtyy viettämään ansaittua taukoa ennen kuin kivenkova futsalin kolmosdivisioona starttaa lokakuun lopulla.

 

Tomi Niiranen